Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsWie zijn wij?Green Office Groningen

Enquête voedsel

01 mei 2018

Geef jij om gezond en duurzaam eten? Zijn er genoeg duurzame keuzes in de RUG kantines?

De Green Office houdt een enquête om te onderzoeken hoe studenten en medewerkers denken over de duurzaamheid in de RUG kantines. De enquête gaat over enkele aspecten van duurzaamheid, zoals het aanbod van biologisch en vegetarisch eten. We zouden graag willen horen welke aspecten van duurzaamheid jij belangrijk vindt, en hoe jij denkt dat we de kantines op dit vlak kunnen verbeteren.

Als je wilt helpen om de RUG kantines te verbeteren, vul dan hier de enquête in via je mobiel of computer voor 2 mei. Het kost maar ongeveer 10 minuten!

Duurzaam voedsel
Duurzaam voedsel
Laatst gewijzigd:01 mei 2018 14:04

Meer nieuws

 • 18 oktober 2018

  Toegangscontrole Universiteitsbibliotheek Binnenstad

  In november worden de toegangspoortjes in de Universiteitsbibliotheek Binnenstad getest. Als deze test naar tevredenheid verloopt, worden de poortjes definitief in gebruik genomen.

 • 16 oktober 2018

  Digital Society Conferentie Nederlandse universiteiten

  De digitale informatietechnologie dringt steeds dieper door in onze samenleving. Daarom organiseren de veertien Nederlandse universiteiten, verenigd in de VSNU, op dinsdag 27 november de internationale Digital Society Conference in de Rijtuigenloods...

 • 09 oktober 2018

  Wat de wereld écht moet weten over leiderschap

  ‘Weet jij hoe vaak organisaties een verkeerde leider selecteren?’, vraagt Janka Stoker. ‘Volgens recent onderzoek van Gallup gebeurt dat in maar liefst 82% van de gevallen! Deze leiders werden vaak gekozen omdat ze toevallig uitblonken in hun vorige,...