Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsWie zijn wij?Green Office Groningen

Ambassadors gezocht

02 november 2017

We hebben er een nieuw Sustainability Ambassador Team bij! Vanaf deze week gaan Gerhardus Wijbenga en Niels Heegstra aan de slag om de Faculteit Ruimtelijke Wetenschappen een stukje groener te maken. Ben jij werknemer of student aan deze faculteit en wil je graag meehelpen om duurzaamheid op de kaart te zetten? Stuur dan een mail naar greenoffice@rug.nl en dan brengen wij je in contact met het team!

We zijn we momenteel nog op zoek naar meer Ambassadors op de faculteit Godgeleerdheid en Godsdienstwetenschap. Ben jij of ken jij iemand die hier studeert of werkt die hieraan mee zou willen doen? Neem dan contact op op het bovenstaande e-mailadres!
Laatst gewijzigd:02 november 2017 11:38

Meer nieuws

 • 18 oktober 2018

  Toegangscontrole Universiteitsbibliotheek Binnenstad

  In november worden de toegangspoortjes in de Universiteitsbibliotheek Binnenstad getest. Als deze test naar tevredenheid verloopt, worden de poortjes definitief in gebruik genomen.

 • 16 oktober 2018

  Digital Society Conferentie Nederlandse universiteiten

  De digitale informatietechnologie dringt steeds dieper door in onze samenleving. Daarom organiseren de veertien Nederlandse universiteiten, verenigd in de VSNU, op dinsdag 27 november de internationale Digital Society Conference in de Rijtuigenloods...

 • 09 oktober 2018

  Wat de wereld écht moet weten over leiderschap

  ‘Weet jij hoe vaak organisaties een verkeerde leider selecteren?’, vraagt Janka Stoker. ‘Volgens recent onderzoek van Gallup gebeurt dat in maar liefst 82% van de gevallen! Deze leiders werden vaak gekozen omdat ze toevallig uitblonken in hun vorige,...