Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsWie zijn wij?Green Office Groningen

Make Your Garden Green Again!

22 mei 2017

Heb jij een versteende tuin of balkon die wel wat groen kan gebruiken?

Win een make-over! Stuur een foto in van de huidige situatie van je tuin of balkon en een motivatie waarom je deze make-over wilt winnen naar greenoffice@rug.nl.

Spelregels:

 • Tuin is versteend
 • Maximaal 20 m²
 • Deadline voor inzendingen: 25 juni

Voor deze winactie werken we samen met Operatie Steenbreek, een organisatie die mensen wil enthousiasmeren om hun tuin groener te maken. Hiermee wil Operatie Steenbreek bijdragen aan de biodiversiteit en leefbaarheid van de buurt of wijk. Voor meer informatie zie hun website www.operatiesteenbreek.nl.

Make Your Garden Green Again
Make Your Garden Green Again
Laatst gewijzigd:21 juni 2017 13:18

Meer nieuws

 • 18 oktober 2018

  Toegangscontrole Universiteitsbibliotheek Binnenstad

  In november worden de toegangspoortjes in de Universiteitsbibliotheek Binnenstad getest. Als deze test naar tevredenheid verloopt, worden de poortjes definitief in gebruik genomen.

 • 16 oktober 2018

  Digital Society Conferentie Nederlandse universiteiten

  De digitale informatietechnologie dringt steeds dieper door in onze samenleving. Daarom organiseren de veertien Nederlandse universiteiten, verenigd in de VSNU, op dinsdag 27 november de internationale Digital Society Conference in de Rijtuigenloods...

 • 09 oktober 2018

  Wat de wereld écht moet weten over leiderschap

  ‘Weet jij hoe vaak organisaties een verkeerde leider selecteren?’, vraagt Janka Stoker. ‘Volgens recent onderzoek van Gallup gebeurt dat in maar liefst 82% van de gevallen! Deze leiders werden vaak gekozen omdat ze toevallig uitblonken in hun vorige,...