Over onsWie zijn wij?Green Office Groningen

Jaarbericht Wetenschapswinkels

05 juli 2017

Elk jaar brengen de Wetenschapswinkels gezamenlijk een jaarbericht uit. In dit jaarbericht worden projecten van het afgelopen jaar uitgelicht, nieuwe medewerkers voorgesteld en wordt er een overzicht gegeven van publicaties. De Green Office is ook onderdeel van de Wetenschapswinkels.

De Wetenschapswinkels van de Rijksuniversiteit Groningen doen maatschappijgericht wetenschappelijk onderzoek in opdracht van verschillende (non-profit) organisaties. Ook bemiddelen de Wetenschapswinkels voor onderzoeks- of onderwijsprojecten binnen hun netwerk op basis van de inhoud van de gestelde vragen.

Wetenschapswinkels zijn gevestigd in meerdere faculteiten, zodat zij deskundig zijn in een breed scala van maatschappelijke kwesties en kunnen bijdragen aan de oplossing daarvan. De werkwijze van elk van de Wetenschapswinkels verschilt.

Leeshiermeer over de verschillende Wetenschapswinkels.

Laatst gewijzigd:05 juli 2017 12:06
printOok beschikbaar in het: English