Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsWie zijn wij?Green Office Groningen

Opening pop-up office

Wanneer:wo 15-03-2017 12:00 - 18:00
Waar:Oude Kijk in 't Jatstraat 39

Op 15 maart opent de Green Office om 12.00 uur de deuren van de nieuwe pop-up office aan de Oude Kijk in ‘t Jatstraat 39. De Green Office is het platform dat duurzaamheid binnen de RUG aankaart en aan duurzaamheid gerelateerde projecten initieert en ondersteunt.

U bent van harte welkom om tijdens de opening een kijkje te nemen op onze nieuwe werkplek. We serveren soep en brood tijdens de lunch (vanaf 12.00 uur), maar u kunt ook later aanschuiven (vanaf 16.30 uur) om onder het genot van een hapje en een drankje met ons de officiële opening te vieren.

Wij willen op een feestelijke manier iedereen kennis laten maken met onze pop-up office. Niet alleen omdat we zelf ontzettend blij zijn met deze locatie, maar ook omdat we met de pop-up office de afstand tussen student en medewerker van de RUG en de Green Office kleiner kunnen maken. We streven ernaar om toegankelijk te zijn en gaan graag in gesprek met iedereen die geïnteresseerd is in duurzaamheid.

Vanaf 15 maart kunt u op maandag- en woensdagmiddag terecht in onze pop-up office met vragen, ideeën of gewoon voor een praatje. Iedereen is welkom om binnen te lopen en we hebben altijd een lekkere kop koffie of thee voor u klaarstaan.

​Kijk voor meer informatie over de Green Office op onze Facebook​.
printView this page in: English