Over onsOnze organisatieBestuurlijke organisatieMedezeggenschapUniversiteitsraadDe Personeelsfractie 2013

Jitse van Dijk

Motivatie

Mee vorm geven aan de toekomst van je eigen arbeidsorganisatie – dat is wat ik graag doe!

Onderzoek

Als het gaat om onderzoeksresultaten moet het beleid erop gericht zijn dat de RUG in allerlei betekenisvolle rankings een significante plaats inneemt, en verder in staat is om voldoende middelen voor onderzoek aan te trekken.

Onderwijs

Opleidingen van de RUG moeten uiteindelijk allemaal eindigen in de bovenste 50% van ieder relevant ‘rijtje’ van externe beoordelaars.

Internationalisering

Voor onderzoek en het verkrijgen van onderzoekmiddelen is internationalisering en samenwerking met andere partners van eminent belang, dat is denk ik wel duidelijk. Voor onderwijs zou nog meer nadruk gelegd moeten worden op uitgaande mobiliteit van de staf, de opgedane internationale ervaring werkt door naar de studenten.

Werkomgeving

De werk- en studeeromgeving van de RUG moet stimulerend zijn voor de Onderzoek en Onderwijs.

Uiteraard, één en ander kan alleen vanuit een solide financiering!

Laatst gewijzigd:02 mei 2013 13:23