Over onsOnze organisatieBestuurlijke organisatieMedezeggenschapUniversiteitsraadDe Personeelsfractie

Sanne Ponsioen

De universiteit en ik gaan “way back”: eerst als student, vervolgens tijdens mijn promotietraject en op dit moment als universitair docent bij de Faculteit Economie en Bedrijfskunde, vakgroep Global Economics and Management. Daarnaast ben ik voorzitter geweest van de Faculteitsraad (FEB) in 2013 (en lid in 2012). Hierdoor heb ik een grote interesse in een diversiteit aan zaken welke spelen binnen de Faculteit en de Universiteit. Door mijzelf kandidaat te stellen voor de Universiteitsraad hoop ik al deze ervaringen mee te nemen. Binnen de Universiteitsraad wil ik graag een bijdrage leveren aan kritische en constructieve discussies op onderwerpen zoals kwaliteit en innovatie binnen het onderwijs.

Laatst gewijzigd:17 mei 2015 12:30
printOok beschikbaar in het: English