Over onsOnze organisatieBestuurlijke organisatieMedezeggenschapUniversiteitsraadDe Personeelsfractie

Jolanda Oosterheert

Voor een open en transparante universiteit met oog voor de menselijke maat; duurzaam in onderwijs en onderzoek, maar ook in personeelsbeleid en bedrijfsvoering.

De universiteit is de som van al haar medewerkers. Ik wil mij inzetten voor de positie van iedereen die bij de RUG werkt: OBP, WP, vast en tijdelijk. Iedereen moet ruimte krijgen om zich te ontwikkelen en het eigen talent zo goed mogelijk in te zetten in onderwijs, onderzoek, ondersteuning en bestuur. Aandacht voor werkdruk, een positief personeelsbeleid en oog voor het individu zijn daarin voor mij belangrijk.

Een van de speerpunten van de RUG is de ‘sustainable society’: laten we dan ook werken aan een ‘sustainable university’: een organisatie die zich richt op de toekomst, maar daarbij de eigenheid koestert, daarbij ook kiest voor kwaliteit en duurzaamheid.

Sinds 2003 ben ik werkzaam bij de RUG. Tussen 2003 en 2009 heb ik voor het Universiteitsmuseum als (kunst)historica diverse onderzoeksprojecten uitgevoerd. In de zomer van 2007 ben ik begonnen als opleidingscoördinator bij de Faculteit der Letteren.

Laatst gewijzigd:19 mei 2015 14:54