Over onsOnze organisatieBestuurlijke organisatieAdviesorganenCUOS

10. Ik zit in een bestuur en heb recht op een bestuursbeurs, wanneer moet ik die aanvragen?

Vraag

Antwoord

Regeling voor 2015-2016:

Je hebt pas recht op de bestuursbeurs als je het volledige bestuursjaar hebt afgemaakt. Daarom kun je tot 6 maanden na afloop van je bestuurswerkzaamheden je bestuursbeurs aanvragen. Het kan lastig zijn dat je het geld pas achteraf krijgt, daarom kun je ervoor kiezen om tijdens het bestuurswerk een voorlopige beurs aan te vragen. Dit moet je doen binnen twee maanden na aanvang van je bestuurswerkzaamheden. Je moet dan na je bestuursjaar aantonen dat je ook daadwerkelijk recht hebt gehad op de reeds ontvangen bestuursbeurs. Je definitieve aanvraag voor bestuursbeurs moet op 1 februari na afloop van je bestuursjaar worden ingeleverd bij de Universitaire Fondsencommissie (UFC). De UFC is te bereiken via ufc@rug.nl.

Regeling 2015-2016:

In dit geval moet je binnen twee maanden na aanvang van je bestuurswerkzaamheden een beurs aanvragen. Er is geen sprake meer van een voorlopige beurs.

Laatst gewijzigd:27 september 2018 16:47
printView this page in: English