About usOur organizationAdministrative organizationAdvisory committeesCUOS

FAQ about CUOS

Hoe kom ik in contact met het CUOS?

Door een e-mail te sturen aan cuos rug.nl, gebruik te maken van het contactformulier of telefonisch een afspraak te maken met het CUOS (050-3634657).

Hoe worden de studenten in het CUOS benoemd? Wat voor vergoeding krijgen de leden van het CUOS?

De vijf studenten in het CUOS worden benoemd van september tot september door het College van Bestuur. In het voorjaar wordt er een vacature geplaatst op Nestor. Hierop kan elke RUG-student solliciteren. De leden van het CUOS krijgen vier maanden bestuursbeurs van € 694,20,- per maand.

Wat is het CUOS? En wat doet het CUOS?

Het Centraal Uitvoeringsorgaan voor de Studentenorganisaties (CUOS) is een bestuur bestaande uit vijf studenten, benoemd voor een jaar door het College van Bestuur van de Rijksuniversiteit Groningen. Het CUOS ondersteunt studentenorganisaties namens de RUG. Het CUOS geeft onder andere subsidie aan algemene studentenorganisaties, verdeelt kantoorruimte onder erkende studentenorganisaties en beheert het pand dat daarvoor gebruikt wordt. Daarnaast adviseert het CUOS het College van Bestuur over het aantal maanden bestuursbeurs dat de bestuurders van verschillende studentenorganisaties moeten krijgen.

Apply for the Board of CUOS

If you want to apply for a position of the CUOS board you can send an e-mail to cuos rug.nl to request further information. Mention your name and e-mail address and you will receive an information brochure from us. In this you will find information regarding the application procedure and about CUOS in general.

Last modified:17 October 2019 4.37 p.m.
printView this page in: Nederlands