Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaVideo's van de RUG

The Grading Table

06 november 2013

Rector magnificus Elmer Sterken van de RUG reikte donderdag 3 oktober de eerste bul uit waaraan een zogeheten ‘grading table’ is toegevoegd. Die geeft weer hoe de prestatie van de afgestudeerde student zich verhoudt tot die van studenten die de afgelopen drie jaar dezelfde opleiding hebben afgerond. Dat maakt het internationaal gemakkelijker de prestatie van een student op waarde te schatten.

In het online videomagazine Unifocus worden wekelijks onderwerpen belicht die annex zijn met de Rijksuniversiteit Groningen, op het gebied van onderzoek (en samenleving), studentenleven, onderwijs, beleid en internationalisering.

Laatst gewijzigd:15 september 2017 15:08

Meer nieuws

 • 18 oktober 2018

  Nieuw tijdschrift: Virtus

  Virtus is een onafhankelijk, multidisciplinair en meertalig peer-reviewed tijdschrift met artikelen over alle aspecten van de geschiedenis van de adel. Het is zojuist toegevoegd aan de tijdschriftenlijst van University of Groningen Press.

 • 18 oktober 2018

  Fotoreportage: de Ocean Grazer

  Fotoreportage over de Ocean Grazer van de RUG, een systeem om energie op zee te ‘oogsten’ en op te slaan.

 • 17 oktober 2018

  Onderling contact tussen patiënten via social media leidt tot betere relatie met zorgverlener

  Chronisch zieken hebben baat bij online medisch advies van andere patiënten via bijvoorbeeld een Facebookgroep. Onderling contact tussen patiënten via social media heeft namelijk vaak een positief effect op de relatie tussen patiënt en zorgverlener...