Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaVideo's van de RUG

Student succesvolle starter in energiesector

10 oktober 2012

Toegang tot de allernieuwste technologie en het meest recente onderzoek. Nauwe banden met de RUG in plaats van met de zakelijke sector. Het jonge bedrijf Water & Energy Solutions maakt snel naam in de wereld van de procesindustrie. Goede adviezen over belangrijke besparingen in water en energie zijn daar meer dan welkom. Een van de oprichters van Water & Energy Solutions is Aaldrik Haijer. Hij studeerde af als scheikundig technologen aan de RUG en begon recent met de masteropleiding Finance.

In het online videomagazine Unifocus worden wekelijks onderwerpen belicht die annex zijn met de Rijksuniversiteit Groningen, op het gebied van onderzoek (en samenleving), studentenleven, onderwijs, beleid en internationalisering.

Laatst gewijzigd:04 januari 2018 13:47
printView this page in: English

Meer nieuws

 • 20 februari 2019

  De ongebruikelijke erfelijkheid van telomeerlengte

  Bij de overerving van telomeerlengte spelen epigenetische effecten een belangrijke rol. Zeker een derde van de overerving is epigenetisch van aard. Dat concluderen Groninger onderzoekers, die voor het eerst een schatting van dit fenomeen konden maken...

 • 19 februari 2019

  Nanoporiën maken massaspectrometer voor eiwitten mogelijk

  RUG-onderzoekers hebben nanoporiën ontwikkeld waarmee ze direct de massa van kleine eiwitjes (peptiden) kunnen meten. Een artikel over deze ontdekking is op 19 februari jl. gepubliceerd in het tijdschrift Nature Communications.

 • 15 februari 2019

  Groningse ingenieurs studeren straks af in Drachten

  De Rijksuniversiteit Groningen (RUG) start in het collegejaar 2019-2020 met een masteropleiding Mechanical Engineering; oftewel werktuigbouwkunde. Prof. dr. ir. Jacquelien Scherpen, voorzitter van het Groningen Engineering Center (GEC) noemde het eerder...