Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaVideo's van de RUG

Student succesvolle starter in energiesector

10 oktober 2012

Toegang tot de allernieuwste technologie en het meest recente onderzoek. Nauwe banden met de RUG in plaats van met de zakelijke sector. Het jonge bedrijf Water & Energy Solutions maakt snel naam in de wereld van de procesindustrie. Goede adviezen over belangrijke besparingen in water en energie zijn daar meer dan welkom. Een van de oprichters van Water & Energy Solutions is Aaldrik Haijer. Hij studeerde af als scheikundig technologen aan de RUG en begon recent met de masteropleiding Finance.

In het online videomagazine Unifocus worden wekelijks onderwerpen belicht die annex zijn met de Rijksuniversiteit Groningen, op het gebied van onderzoek (en samenleving), studentenleven, onderwijs, beleid en internationalisering.

Laatst gewijzigd:04 januari 2018 13:47
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 16 augustus 2018

  Rijksuniversiteit Groningen op plaats 66 in belangrijke Shanghai-ranking

  De Rijksuniversiteit Groningen is zeven plaatsen gedaald in de 2018 Academic Ranking of World Universities (ARWU, ook wel ‘Shanghai-ranking’). De RUG staat nu op 66 en is daarmee de op een na hoogste geklasseerde Nederlandse universiteit, na de Universiteit...

 • 16 augustus 2018

  Colleges volgen onder de (Noorder)zon

  Op donderdag 23 augustus barst het 10-daagse Noorderzon Performing Arts Festival weer los in het mooie Noorderplantsoen. Jong en oud komen dankzij de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) een stuk slimmer thuis van het goed bezochte en internationale Noorderzon...

 • 14 augustus 2018

  Business Research and Consulting | Nieuwe deadline zondag 19 augustus!

  Call to Dutch students: Geïnteresseerd in consultancy? Meld je dan aan voor het keuzevak Business Research and Consulting uiterlijk zondag 19 augustus voor 23.59 uur!