Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaVideo's van de RUG

Rosalind Franklin Fellowship

10 oktober 2012

Onlangs vond de installatie plaats van veertien nieuwe Rosalind Franklin Fellows. Onder hen sterrenkundige dr. Karina Isabel Caputi en sociaal wetenschapper dr. Constanza Parra. De universiteit begon in 2007 met het prestigieuze Rosalind Franklin Fellowship programma. Dit programma richt zich primair op gepromoveerde vrouwen uit het bedrijfsleven, de academische wereld en onderzoeksinstituten die streven naar een hoogleraarschap aan een Europese topuniversiteit.

In het online videomagazine Unifocus worden wekelijks onderwerpen belicht die annex zijn met de Rijksuniversiteit Groningen, op het gebied van onderzoek (en samenleving), studentenleven, onderwijs, beleid en internationalisering.

Laatst gewijzigd:04 januari 2018 13:49

Meer nieuws

 • 16 november 2018

  Prof. dr. Dirk Slotboom wint FSE Teaching Award 2017

  Op de Education Day van de Faculty of Science and Engineering is de winnaar van de Faculty Teaching Award 2017 onthuld: prof. dr. Dirk Slotboom is verkozen tot FSE-docent van het jaar 2017.

 • 15 november 2018

  Keuzegids 2019: RUG-opleidingen constant in de Nederlandse top

  Tien bacheloropleidingen aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) krijgen dit jaar van de Keuzegids Universiteiten het kwaliteitszegel Topopleiding, waarmee ze tot de top van het Nederlandse wetenschappelijke onderwijs behoren. In de categorie ‘Brede...

 • 14 november 2018

  De lift tussen leven en dood

  De celmembraan is de grens van het leven. Dit dunne vettige omhulsel houdt de inhoud van de cel bij elkaar. De transporteiwitten in die membraan zijn van levensbelang. Ze zorgen voor contact en uitwisseling met de buitenwereld. RUG-hoogleraar biochemie...