Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaVideo's van de RUG

Nieuw: Europese Talen en Culturen

28 november 2012

Nieuw: Europese talen en culturen. Een taal en cultuur door en door leren kennen. Daarnaast relaties leggen tussen die taal en cultuur en veel bredere taalkundige, literaire, historische, maatschappelijke en politieke fenomenen. Je leren verplaatsen in zowel grote als kleine culturen binnen Europa en hun onderlinge dynamiek: het Groningse studieprogramma Europese talen en culturen leert je de wereld met open blik te bekijken, te analyseren en te begrijpen.

In het online videomagazine Unifocus worden wekelijks onderwerpen belicht die annex zijn met de Rijksuniversiteit Groningen, op het gebied van onderzoek (en samenleving), studentenleven, onderwijs, beleid en internationalisering.

Laatst gewijzigd:15 september 2017 15:08
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 20 maart 2018

  Machtige partijen bepalen beeld verleden op social media

  Het zijn de gebruikers met de meeste ervaring en gezag die bepalen hoe belangrijke verhalen op online platformen beklijven. Zo maken mainstream media op YouTube de meeste zichtbaar blijvende filmpjes en weerhoudt op Wikipedia een handjevol redacteuren...

 • 12 maart 2018

  Prof. Jensma over de Dag van de Grunneger Toal

  Prof. Goffe Jensma over de Dag van de Grunneger Toal.

 • 08 maart 2018

  3 topmasters bij de Faculteit der Letteren

  In de Keuzegids 2018 hebben drie masteropleidingen van de Faculteit der Letteren het label Topopleiding gekregen. De masters Kunst en Cultuurwetenschappen, Europese Studies en Archeologie (research) behoren hiermee tot de beste van het land.