Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaVideo's van de RUG

Jaaroverzicht 2014

17 december 2014

Wat bracht 2014 de RUG? Of, wat bracht de RUG in 2014? We nemen u graag mee langs een aantal hoogtepunten. 2014 in een aantal videobeelden. Zeker niet volledig, maar wel illustratief voor wat er in een jaar allemaal aan de RUG gebeurt. Het jaar werd gedomineerd door de activiteiten in het kader van het 400-jarig bestaan van de RUG. Een terugblik daarop is te vinden in het RUG400-gedenkboek, verkrijgbaar in de RUG-winkel.

In het online videomagazine Unifocus worden wekelijks onderwerpen belicht die annex zijn met de Rijksuniversiteit Groningen, op het gebied van onderzoek (en samenleving), studentenleven, onderwijs, beleid en internationalisering.

Laatst gewijzigd:15 september 2017 15:08

Meer nieuws

 • 19 oktober 2018

  Engagement of the UG in the international fulfillment of the Global Goals

  The university has made a commitment to study and research these global goals as part of its ‘sustainable society’ focal point, alongside its two other research focal points, healthy ageing and energy transition. The University encourages such research...

 • 19 oktober 2018

  € 4 miljoen EU-subsidie voor onderzoek naar erfelijke stofwisselingsziekten

  Een onderzoeksnetwerk, geleid door Barbara Bakker en Terry Derks van de afdeling kindergeneeskunde van het UMCG, heeft een EU-subsidie gekregen van € 4 miljoen. Hiermee kunnen zij vijftien jonge onderzoekers aantrekken, die onderzoek gaan doen naar...

 • 18 oktober 2018

  Nieuw tijdschrift: Virtus

  Virtus is een onafhankelijk, multidisciplinair en meertalig peer-reviewed tijdschrift met artikelen over alle aspecten van de geschiedenis van de adel. Het is zojuist toegevoegd aan de tijdschriftenlijst van University of Groningen Press.