Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaVideo's van de RUG

Jaaroverzicht 2014

17 december 2014

Wat bracht 2014 de RUG? Of, wat bracht de RUG in 2014? We nemen u graag mee langs een aantal hoogtepunten. 2014 in een aantal videobeelden. Zeker niet volledig, maar wel illustratief voor wat er in een jaar allemaal aan de RUG gebeurt. Het jaar werd gedomineerd door de activiteiten in het kader van het 400-jarig bestaan van de RUG. Een terugblik daarop is te vinden in het RUG400-gedenkboek, verkrijgbaar in de RUG-winkel.

In het online videomagazine Unifocus worden wekelijks onderwerpen belicht die annex zijn met de Rijksuniversiteit Groningen, op het gebied van onderzoek (en samenleving), studentenleven, onderwijs, beleid en internationalisering.

Laatst gewijzigd:15 september 2017 15:08
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 16 augustus 2018

  Rijksuniversiteit Groningen op plaats 66 in belangrijke Shanghai-ranking

  De Rijksuniversiteit Groningen is zeven plaatsen gedaald in de 2018 Academic Ranking of World Universities (ARWU, ook wel ‘Shanghai-ranking’). De RUG staat nu op 66 en is daarmee de op een na hoogste geklasseerde Nederlandse universiteit, na de Universiteit...

 • 14 augustus 2018

  Business Research and Consulting | Nieuwe deadline zondag 19 augustus!

  Call to Dutch students: Geïnteresseerd in consultancy? Meld je dan aan voor het keuzevak Business Research and Consulting uiterlijk zondag 19 augustus voor 23.59 uur!

 • 14 augustus 2018

  Hartfalen stimuleert tumorgroei

  Een hart dat als gevolg van een hartinfarct versleten is en minder goed bloed rondpompt, scheidt stoffen af die tumorgroei stimuleren. Dat blijkt uit onderzoek met muismodellen, ondersteund met gegevens uit bevolkingsonderzoek PREVEND, uitgevoerd door...