Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaVideo's van de RUG

Sustainable Entrepreneurship (MSc)

Het Master programma Sustainable Entrepreneurship (SE) biedt je alle wetenschappelijke kennis en vaardigheden die nodig zijn voor het ontwerpen, invoeren en behoud van succesvol duurzaam ondernemerschap. De wereldeconomie staat voor nooit eerder vertoonde uitdagingen en trends die direct gerelateerd zijn aan duurzaamheid en het bedrijfsleven. De masteropleiding heeft een duidelijke maatschappelijke en wetenschappelijke focus die aansluit bij een groeiende behoefte aan academici met leiderschap competenties om deze uitdagingen het hoofd te bieden.

Het programma

Het ontwikkelen van leiderschapscompetenties rond bewustzijn, sensitiviteit en creatief probleemoplossend vermogen staat binnen de Master centraal. Je leert ontstane inzichten rondom globale en lokale uitdagingen te vertalen naar duurzame, innovatieve en toekomstbestendige oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken.

Locatie: Leeuwarden
Niveau: Master degree
Titel: MSc
Taal: Engels
Start: 1 september 2019

Meer informatie

Als je meer informatie wilt ontvangen of andere vragen hebt, kun je een e-mail sturen naar cf-se@rug.nl of bellen naar: +31 (0)58 288 2132.

Laatst gewijzigd:26 november 2018 11:40
printView this page in: English