Skip to ContentSkip to Navigation
Over ons Actueel Nieuws Nieuwsberichten

Live streaming van Groningse Nacht van de Filosofie

25 april 2012

Het hoofdprogramma van de eerste Groningse Nacht van de Filosofie, donderdag 26 april in ForumImages, is vanaf 20.00 uur ook via live streaming te volgen. Het programma, dat plaatsvindt in drie zalen, trekt bijna 400 bezoekers en is volledig uitverkocht.


Via de live streaming-verbinding www.groningerforum.nl/nachtfilosofie zijn sprekers als Bert Keizer, Ton Derksen, Coen Simon en Marli Hujijer via het internet te volgen, evenals striptekenaar Barbara Stok en wijsgerig goochelaar Tilman Andris, die de Nacht rond 00.45 uur afsluit (programma Zaal 2).

De Groningse Nacht van de Filosofie wordt georganiseerd door Groninger Forum, Faculteit Wijsbegeerte van de RUG, Studium Generale Groningen en boekhandel Selexyz Scholtens.

Meer informatie: Herman Meijer, Groninger Forum, 06 3000 2900

Laatst gewijzigd:13 maart 2020 01:51

Meer nieuws

  • 16 april 2024

    RUG ondertekent Barcelona Declaration on Open Research Information

    De Rijksuniversiteit Groningen heeft de Barcelona Declaration on Open Research Information (Verklaring Open Onderzoeksinformatie) officieel ondertekend. Dit wordt gezien als een grote stap richting verantwoordelijke onderzoeksbeoordeling en open...

  • 02 april 2024

    Vliegen op houtstof

    In Makers van de RUG belichten we elke twee weken een onderzoeker die iets concreets heeft ontwikkeld: van zelfgemaakte meetapparatuur voor wetenschappelijk onderzoek tot kleine of grote producten die ons dagelijks leven kunnen veranderen. Zo...

  • 20 maart 2024

    Hanneke Muthert benoemd tot hoogleraar Godsdienstpsychologie

    Hanneke Muthert benoemd tot hoogleraar Godsdienstpsychologie