Skip to ContentSkip to Navigation
Over ons Actueel Nieuws Nieuwsberichten

Kees Aarts benoemd als nieuwe decaan van de faculteit Gedrags- en Maatschappijwetenschappen

29 februari 2016
Kees Aarts

Het College van Bestuur heeft prof.dr. Kees Aarts per 1 augustus benoemd tot decaan van de faculteit Gedrags- en Maatschappijwetenschappen (GMW).

Kees Aarts is op dit moment hoogleraar Politieke Wetenschappen aan de Universiteit Twente en hij was tot voor kort wetenschappelijk directeur van het Institute for Innovation and Governance Studies van de Universiteit Twente.
Naast zijn benoeming als decaan, is Kees Aarts ook benoemd als hoogleraar Politieke Instituties en Gedrag in de faculteit (GMW).

Meer informatie over Kees Aarts is te vinden via https://www.rug.nl/staff/c.w.a.m.aarts/.

Het faculteitsbestuur is zeer verheugd over de benoeming van de nieuwe decaan en ziet uit naar de samenwerking met hem.

Laatst gewijzigd:13 maart 2020 02:08
View this page in: English

Meer nieuws

  • 18 maart 2024

    VentureLab North helpt onderzoekers op weg naar succesvolle startups

    Het is menig onderzoeker al overkomen. Tijdens het werken vraag je je opeens af: zou dit niet ontzettend nuttig zijn voor de mensen buiten mijn onderzoeksveld? Er zijn allerlei manieren om onderzoeksinzichten te verspreiden. Denk bijvoorbeeld aan...

  • 05 maart 2024

    'Ook grijze muizen kunnen creatief zijn'

    Organisatiepsycholoog Eric Rietzschel onderzoekt creativiteit op de werkvloer. Volgens hem helpt creativiteit ons om verder te komen, maar is er ook een negatieve kant.

  • 04 maart 2024

    Een plantaardige sensor

    In Makers van de RUG belichten we elke twee weken een onderzoeker die iets concreets heeft ontwikkeld: van zelfgemaakte meetapparatuur voor wetenschappelijk onderzoek tot kleine of grote producten die ons dagelijks leven kunnen veranderen. Zo...