Over onsNieuws en agendaNieuws

Koreaanse studenten volgen summer school

19 augustus 2015

De RUG biedt diverse summer schools aan. De summer schools zijn een ideale mogelijkheid om internationale, gemotiveerde studenten en geïnspireerde onderzoekers bij elkaar te brengen.

In juli bezochten onder meer twintig studenten van Pusan National University een van de summer schools. De RUG heeft nauwe banden met Zuid-Korea. Collegevoorzitter prof. Poppema is honorair consul, de universiteitsbibliotheek heeft een speciale Korea Corner en het Centre for East Asia Studies Groningen heeft een speciaal Korean Studies programma.

Over Unifocus

Het online videomagazine Unifocus belicht wekelijks onderwerpen die annex zijn met de Rijksuniversiteit Groningen, op het gebied van onderzoek (en samenleving), studentenleven, onderwijs, beleid en internationalisering.

Laatst gewijzigd:15 september 2017 15:35
printOok beschikbaar in het: English