Skip to ContentSkip to Navigation
Over ons Actueel Nieuws Nieuwsberichten

Academieplein niet toegankelijk voor fietsen van 13-26 mei

13 mei 2014

Het Academieplein is van 13 tot 26 mei niet toegankelijk voor fietsen. In verband met de RUG400-activiteiten worden de fietsenrekken verwijderd op dinsdag 13 mei om 8.00 uur.

Studenten en medewerkers kunnen hun fiets gedurende deze periode parkeren in de bewaakte rijwielstalling aan de Oude Boteringestraat, naast de Openbare Bibliotheek. Foutief op het Academieplein geparkeerde fietsen zullen door de Bode-en Conciërgedienst van het Academiegebouw worden verwijderd.

Onze excuses voor het ongemak.

Laatst gewijzigd:02 december 2022 09:52
View this page in: English

Meer nieuws

  • 16 april 2024

    Rijksuniversiteit Groningen ondertekent Barcelona Declaration on Open Research Information

    De Rijksuniversiteit Groningen heeft de Barcelona Declaration on Open Research Information (Verklaring Open Onderzoeksinformatie) officieel ondertekend. Dit wordt gezien als een grote stap richting verantwoordelijke onderzoeksbeoordeling en open...

  • 15 april 2024

    ‘De Europese verkiezingen worden weer ouderwets saai’

    RUG-onderzoekers Ritumbra Manuvie, Pieter de Wilde en Lisa Gaufman blikken in een drieluik vooruit op de verkiezingen in respectievelijk India, Europa en de Verenigde Staten. Deze week: Pieter de Wilde.

  • 15 april 2024

    Nachtzicht met kunstmatige atomen

    In Makers van de RUG belichten we elke twee weken een onderzoeker die iets concreets heeft ontwikkeld: van zelfgemaakte meetapparatuur voor wetenschappelijk onderzoek tot kleine of grote producten die ons dagelijks leven kunnen veranderen. Zo...