Over onsNieuws en agendaNieuws

• Nieuws van

• Nieuws per doelgroep

Nieuws doorzoeken

Zoeken naar nieuwsberichten van dit kalenderjaar. Oudere berichten kunt u vinden in het archief.

Search form

Resultaten 1 - 10 / 13*

John Hoeks benoemd tot hoogleraar Communicatie- en Informatiewetenschappen
Datum:26 maart 2018

Prof. dr. John Hoeks (Geldrop, 1964) is per 1 maart 2018 benoemd tot hoogleraar Communicatie- en Informatiewetenschappen

Amélie la Roi wint WAP-scriptieprijs
Datum:19 januari 2018

Amélie la Roi, PhD studente bij het Center for Language and Cognition heeft de WAP-scriptieprijs gewonnen. In haar scriptie getiteld Gray matters: Age-related differences in context-dependent idiom processing beschrijft la Roi de resultaten van een EEG-onderzoek over de invloed van veroudering op het begrijpen van taal. Zaterdag 20 januari zal zij haar sriptie tijdens het WAP-symposium presenteren.

Nieuwe MOOC: Language Testing During Awake Brain Surgery
Datum:19 december 2017

Op 15 januari 2018 gaat de nieuwe MOOC Language Testing During Awake Brain Surgery van start. De online cursus focust op de relevatie van taalonderzoek tijdens wakkere hersenoperaties en de complexiteit van taalrepresentatie in de hersenen.

Werken in de media
Datum:23 november 2017

Werken in de media

Keuzegids Universiteiten: predicaat Topopleiding voor Archeologie, English Language and Culture en Minorities and Multilingualism
Datum:15 november 2017

Keuzegids Universiteiten: Archeologie, English Language and Culture en Minorities and Multilingualism Topopleiding

* Het aantal zoekresultaten kan afwijken van het aantal resultaten dat u ziet, omdat sommige documenten afgeschermd zijn.