Over onsNieuws en agendaNieuws

• Nieuws van

• Nieuws per doelgroep

Nieuws doorzoeken

Zoeken naar nieuwsberichten van dit kalenderjaar. Oudere berichten kunt u vinden in het archief.

Search form

Resultaten 1 - 9 / 9*

Sabrina Corbellini benoemd tot hoogleraar Leescultuur in premodern Europa
Datum:05 december 2017

Sabrina Corbellini benoemd tot hoogleraar Leescultuur in premodern Europa

Janet Fuller benoemd tot hoogleraar Europese Taal en Maatschappij
Datum:28 november 2017

Janet Fuller benoemd tot hoogleraar Europese Taal en Maatschappij

Keuzegids Universiteiten: predicaat Topopleiding voor Archeologie, English Language and Culture en Minorities and Multilingualism
Datum:15 november 2017

Keuzegids Universiteiten: Archeologie, English Language and Culture en Minorities and Multilingualism Topopleiding

Jaarprijs Wetenschapscommunicatie voor Bettina Reitz-Joosse en Han Lamers
Datum:21 september 2017

Bettina Reitz-Joosse (RUG) en Han Lamers (KU Leuven) hebben de Jaarprijs Wetenschapscommunicatie 2017 gewonnen voor hun publiekscommunicatiecampagne rondom de publicatie van hun onderzoek naar de ‘Codex Fori Mussolini’.

42 jaar in dienst van de RUG: professor Harder neemt afscheid
Datum:14 september 2017

Vandaag gaf prof. dr. Annette Harder, hoogleraar Griekse Taal- en Letterkunde, haar laatste college. Dat deed ze op de Groningen Hellenistic Workshop on Hellenistic Poetry die deze week plaatsvond. Professor Harder stopt deze week na ruim 40 jaar bij de Faculteit der Letteren.

ETC Student Rachel Raetzer nieuwe huisdichter RUG
Datum:01 september 2017

Rachel Raetzer (21), student Europese talen en culturen, is de nieuwe huisdichter van de Rijksuniversiteit Groningen voor het studiejaar 2017-2018.

Pablo Valdivia awarded prestigious CONICYT grant
Datum:26 juni 2017

Prof. Dr. Pablo Valdivia Awarded with Prestigious CONICYT Grant

* Het aantal zoekresultaten kan afwijken van het aantal resultaten dat u ziet, omdat sommige documenten afgeschermd zijn.