Over onsNieuws en agendaEvenementen en open dagenOpen dagen en introductieMasterweek

Verkorte Bachelor Tandheelkunde (VB-T)

Het voorlichtingsprogramma over de Verkorte Bachelor Tandheelkunde (VBT) is niet heel ingewikkeld. We willen belangstellenden op een bondige en heldere manier informatie geven over de toelating toetsen en het onderwijsprogramma.

Dat doen we zo: allereerst is het tussen 12.00 – 12.15 uur mogelijk om met studenten te spreken die momenteel bezig zijn met de VBT en met medewerkers van de opleiding. De studenten zijn op dat moment of ruim 2 maand of ruim 14 maanden bezig met de VBT en kunnen ze ongetwijfeld boeiend vertellen over hun belevenissen tot dan toe. De VBT'ers doen dit graag, leert de ervaring. Om 12.15 uur gevolgd door een interactieve lezing verzorgd door de coördinator van de VBT.

Er is alle ruimte voor vragen. En voor wie dan nog niet genoeg weet is er tot slot een nazit van 12.45 tot uiterlijk 13.30 uur; opnieuw met VBT studenten en medewerkers.

We zijn ervan overtuigd dat we al veel van jullie VBT gerelateerde vragen kunnen beantwoorden (maar ook dat we niet altijd een positief antwoord kunnen geven).

Ontvangst en centrale voorlichting vindt plaats de in hal voor de Keuningzaal, 3214.0003C (tegelijk met de voorlichting voor de Pre-Master Geneeskunde). De lezing vindt plaats in lokaal 217.

Dit alles vindt je in het Faculteitsgebouw Medische Wetenschappen, Antonius Deusinglaan 1, te Groningen. Dit is de noordpunt van het UMCG-complex.

Bij de ingang staat bewijzering waar je moet zijn.

Tot ziens op woensdag 21 november.

Both the entrance exam and the Verkorte Bachelor Tandheelkunde are only offered in Dutch.

Although we welcome candidates with a non-Dutch background, please note that you that you need to speak fluent Dutch and have obtained a Bachelor degree in the Netherlands.

Laatst gewijzigd:18 oktober 2018 11:32
printView this page in: English