Over onsNieuws en agendaEvenementen en open dagenOpen dagen en introductieMasterweek

Ruimtelijke Wetenschappen

Mastervoorlichting

• Donderdagavond 22 november 2018
  • Groningen, Zernike Campus, Duisenberg gebouw
  • Welkom om 18.00 uur
  • Presentatierondes starten om 18.15 uur

Programma

Het programma van de avond bestaat uit een welkom voor alle bezoekers door prof. dr. Oscar Couwenberg, de decaan van de Faculteit Ruimtelijke Wetenschappen, een informatiemarkt en presentaties van alle masterprogramma van Ruimtelijke Wetenschappen.

Daarnaast is er om 17.15 uur, voorafgaand aan het welkom en de reguliere voorlichtingrondes, een speciale voorlichting voor studenten van het HBO over een pre-master programma bij FRW.

Tijdens de informatiemarkt kan je vragen stellen over de verschillende opleidingen en meer gedetailleerde informatie verkrijgen van coördinatoren, docenten, studenten en alumni. Op de informatiemarkt kan je ook meer informatie krijgen over onze Double Degree programma's. Je kunt tijdens de informatiemarkt wat te drinken nemen en wat te eten halen. Neem je CV mee voor een CV-check bij de Career Services stand!

Je kunt het programma downloaden als PDF. Alle presentaties zijn in het Engels, behalve deze waar expliciet NL achter staat.

Tijd Blauwe Zaal 5412.0025 5412.0028 5412.0031 5412.0035 5412.0040
17.15 - 18.00 uur Studeren aan de universiteit voor HBO studenten NL
18.00 - 18.10 uur Welkom voor alle bezoekers
18.15 - 18.40 uur Sustainable Entrepreneurship (Faculteit Campus Fryslân) Cultural Geography en Tourism Geography and Planning Socio-Spatial Planning Economic Geography en Economic Geography: Regional Competitiveness and Trade
19.20 - 19.55 uur Informatiemarkt in de Plaza Informatiemarkt in de Plaza Informatiemarkt in de Plaza Informatiemarkt in de Plaza Informatiemarkt in de Plaza Informatiemarkt in de Plaza
20.00 - 20.25 uur Sustainable Entrepreneurship (Faculteit Campus Fryslân) Cultural Geography en Tourism Geography and Planning Socio-Spatial Planning Research Master in Spatial Sciences Economic Geography en Economic Geography: Regional Competitiveness and Trade
20.30 - 20.55 uur Landschapsgeschiedenis (Faculteit Letteren) NL Population Studies Real Estate Studies Environmental and Infrastructure Planning
21.00 uur Plaza sluit Plaza sluit Plaza sluit Plaza sluit Plaza sluit Plaza sluit

Routebeschrijving en plattegrond

Het gehele programma vindt plaats in het Duisenberggebouw op de Zernike Campus in Groningen.

• Je kunt je fiets kwijt aan de zijkant van het gebouw (dit is omcirkeld op de plattegrond).
  • Parkeren kan op de aangegeven plaatsen op de plattegrond.
  • Bus 15 gaat rechtstreeks vanaf het station naar de Zernike Campus. Je kunt dan het beste uitstappen bij halte Nijenborgh (zie de plattegrond).

Je kunt hier de locatie van het gebouw bekijken.

De ingang van het gebouw bevindt zich op Nettelbosje 2 (aangegeven met de pijl op de plattegrond). Wanneer je het gebouw binnenkomt bevinden zich de zalen aan de rechterkant. De zalen zitten bij elkaar in de onderwijsvleugel, de gang achter de klapdeuren. Op de plattegrond is het gebouw geel gearceerd en is de ingang en route met een pijl aangegeven. Wanneer je door de klapdeuren komt is de Blauwe Zaal direct aan de rechterhand. De andere zalen zitten verderop in de gang. Bij de deuren staat aangegeven welke presentaties er plaatsvinden. De informatiemarkt bevindt zich in de Plaza. Dit is de open ruimte voor de klapdeuren.

Aanmelden

Meld je aan voor de mastervoorlichting van FRW via: http://events.rug.nl/masterweek.

Meer informatie

Neem voor vragen over het programma en de mastervoorlichting contact op met Linnet Deen (L.Deen@rug.nl) en Saskia Enuma (S.Enuma@rug.nl). Voor inhoudelijke vragen over de masteropleidingen, neem contact op met de studieadviseurs (study.advice.fss@rug.nl).

> Like FRW op Facebook

> Bekijk het Facebook event

> Bekijk meer informatie over de faculteit

Laatst gewijzigd:08 november 2018 14:38