Over onsNieuws en agendaEvenementen en open dagenOpen dagen en introductieMasterweek

Godgeleerdheid en Godsdienstwetenschap

Op vrijdag 23 maart ben je van harte welkom op de gezamenlijke Geesteswetenschappen voorlichtingsdag van de faculteiten Godgeleerdheid en Godsdienstwetenschap en Letteren. Op deze dag kun je kennismaken met de studies, docenten en studenten en kun je vast een beetje sfeerproeven op locatie en natuurlijk in de stad Groningen. De faculteiten liggen op 5 minuten lopen van elkaar verwijderd in de binnenstad van Groningen.

Opleidingen

De faculteit Godgeleerdheid en Godsdienstwetenschap biedt de volgende masterprogramma's aan:

De faculteit Letteren biedt de volgende opleidingen aan.

Programma

Per track van de eenjarige opleiding Theology and Religious Studies kun je een ronde volgen met informatie over de opleiding en een voorbeeldcollege. Zo kun je een goed beeld krijgen van de inhoud van de studie en onze manier van lesgeven. Tussendoor kun je in de hal van de faculteit soep met broodjes krijgen.

Locatie Faculteit Godgeleerdheid en Godsdienstwetenschap
Oude Boteringestraat 38, Groningen

16.15 17.15 18.15 19.15
Kamer 117 Educatieve master Educatieve Master
Kamer 123 Theology & Religious Studies (Research)

Religion, Health and Wellbeing: Ethics and Diversity

Religion, Health and Wellbeing: Geestelijke Verzorging

Kamer 125 Religion and Pluralism, Ancient and Modern Religion and Cultural Heritage Religion and Cultural Heritage
Zittingszaal Religion, Conflict and Globalization Religion, Conflict and Globalization

De Voorlichtingen voor Geestelijke Verzorging en de Educatieve Master zijn in het Nederlands, de rest is in het Engels.

Locatie Faculteit Letteren
Kantine Harmoniegebouw, Oude Kijk in't Jatstraat 26, Groningen

16.15 16.30 16.45
Tafel 4 Stages Stages Stages

Bekijk het volledige voorlichtingsprogramma van de faculteit letteren.

Hal faculteit

Voorlichtingsmarkt

In de Oude Rechtbank, het monumentale pand van de faculteit Godgeleerdheid en Godsdienstwetenschap, en in het Harmoniegebouw, thuishaven van de faculteit Letteren, kun je kiezen uit een breed aanbod aan opleidingen. Daarnaast zijn er voorlichtingsrondes over stagemogelijkheden en het honours programma en workshops om je te helpen een master te kiezen. In de hal van de Oude Rechtbank en de kantine van het Harmoniegebouw is een informatiemarkt waar je studenten en docenten kunt spreken, informatie over opleidingen kunt vinden en in gesprek kunt met een studieadviseur.

Aanmelden

Je kunt je per opleiding aanmelden, zo stel je je eigen voorlichtingsprogramma samen. Aanmelden kan vanaf 23 februari via events.rug.nl/masterweek

Laatst gewijzigd:22 februari 2018 10:56
printOok beschikbaar in het: English