Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaEvenementen en open dagenOpen dagen en introductieMasterweek

Rechtsgeleerdheid

masterweek

  • Ben je geïnteresseerd in een juridische Masteropleiding?
  • Ben je benieuwd naar het aanbod en de mogelijkheden in Groningen?
  • Wil je meer weten over jouw beroepsperspectief na je Masteropleiding?

Kom dan op donderdag 22 maart naar de mastervoorlichting van de Faculteit Rechtsgeleerdheid! De voorlichtingen vinden plaats in onze vestiging aan de Turftorenstraat en in het Harmoniegebouw van de Rijksuniversiteit Groningen.

Het programma

Ons programma bestaat uit presentaties van zowel de Nederlandstalige- als de Engelstalige masteropleidingen. Voor het complete aanbod, tijden en locaties kun je hier het programma downloaden. Heb je je keuze gemaakt? Meld je dan aan via de centrale aanmeldtool.

Presentaties

Tijdens de presentaties kun je in gesprek gaan en/of vragen stellen aan docenten en alumni van de verschillende masteropleidingen en masterspecialisaties. Er wordt o.a. aandacht besteed aan de vakken in het programma-aanbod, het beroepsperspectief, mogelijkheden tot internationalisering en extra-curriculaire mogelijkheden.

Voor de volgende thema's/opleidingen kun je je aanmelden voor een presentatie:

Informatieborrel

Na het bijwonen van een presentatie kun je natuurlijk ook bij ons terecht met vragen. We hebben de volgende personen / partijen uitgenodigd om jouw vragen te beantwoorden:

  • Studieadviseurs: voor alle vragen over het kiezen van een master, het combineren van meerdere richtingen, doorstromen na HBO/WO, deficiënties wegwerken, starten per februari, etc.
  • Careers Services Law: voor alle vragen over je (studie)loopbaan en stagelopen.
  • Careers Services University of Groningen: met gratis cv-check.
  • International Office: voor alle vragen over studeren in het buitenland en het volgen van een Engelstalige masteropleiding.

Aanmelden

Kom je naar een van onze voorlichtingen?

Locatie

De voorlichtingen vinden plaats in onze vestiging aan de Turftorenstraat en in het Harmoniegebouw van de Rijksuniversiteit Groningen.

Laatst gewijzigd:14 juni 2018 10:19
printOok beschikbaar in het: English