Over onsNieuws en agendaEvenementen en open dagenOpen dagen en introductieMasterweek

Premaster Geneeskunde (PMG)

Het voorlichtingsprogramma over de premaster geneeskunde is niet heel ingewikkeld. We willen belangstellenden op een bondige en heldere manier informatie geven over het toelatingsexamen en het onderwijsprogramma. Dat doen we zo: allereerst is het tussen 12.00 - 13.00 uur mogelijk om met studenten te spreken die momenteel bezig zijn met de PMG. Op 21 november hebben zij 2 1/2e maand ervaring en kunnen ze ongetwijfeld boeiend vertellen over hun belevenissen tot dan toe. De meeste PMG'ers doen dit graag, leert de ervaring. Om 13.00 uur gevolgd door een interactieve lezing verzorgd door de coördinator en de course director van de PMG. Dan heb je meteen de twee personen te pakken die het meeste afweten van de materie. De lezing heeft de veelzeggende titel Alles wat je wilt weten over de pre master geneeskunde.

Er is alle ruimte voor vragen. En voor wie dan nog niet genoeg weet is er tot slot een korte nazit. We zijn ervan overtuigd dat we al jullie PMG-gerelateerde vragen adequaat kunnen beantwoorden (maar ook dat we niet altijd een positief antwoord kunnen geven).

Waar: in collegezaal 3214.0081 De centrale voorlichting vindt plaats de daarnaast gelegen Pauzeruime Keuningzaal, 3214.0003C. Dit alles vind je op de begane grond van het Faculteitsgebouw Medische Wetenchappen, Antonius Deusinglaan 1, te Groningen. Dit is de noordpunt van het UMCG-complex.

Tot ziens op woensdag 21 november.

Both the entrance exam and the pre master in medicine (lateral entry) are only offered in Dutch. Although we welcome candidates with a non-Dutch background, please note that you that you need to speak fluent Dutch.

Laatst gewijzigd:18 oktober 2018 10:03
printView this page in: English