Over onsNieuws en agendaEvenementen en open dagenOpen dagen en introductieMasterweek

Filosofie

Web chat sessies

Donderdag 22 november en vrijdag 23 november

Onze studieadviseur Janine Weeting vertelt over onze zes masteropleidingen en beantwoordt jouw vragen. Om mee te doen is het noodzakelijk om je aan te melden voor een van de tijdstippen in het systeem, zodat we weten wanneer we je kunnen verwachten! Verder is het nodig dat je je registreert op het Virtual Platform van de RUG.

Virtual UG is het online platform waar je onze webinars en web chats kunt volgen. Die kun je vinden onder de "Events" tab. Nadat je geregistreerd bent, heb je toegang tot al onze webinars. Naast live webinars, die alleen op de aangekondigde datum te volgen zijn, bieden we ook on demand webinars, die je op elk gewenst moment kunt bekijken. Er is er één over onze MSc Philosophy, Politics and Economics (door opleidingscoördinator Andreas Schmidt en PPE alumna Rosie Pearce) en één over onze Research Master (door opleidingscoördinator Daan Evers met research masters' alumna Merel Semeijn en research masters' student Caitlin Ionescu).

Alle filosofie-masteropleidingen

Masteropleiding Filosofie (voltijds 1 jaar)

Masteropleiding Filosofie(voorheen 'Wijsbegeerte van een bepaald Wetenschapsgebied', voltijds 2 jaar)

Masteropleiding Filosofie en Maatschappij (voltijds 1 jaar)

Masteropleiding tot leraar (eerste graad) filosofie (voltijds 2 jaar)

Masteropleiding Filosofie (research) (voltijds 2 jaar)

Philosophy, Politics and Economics (PPE) (voltijds 1 jaar) Let op: voor deze master geldt in de masterweek een andere aanmeldprocedure èn andere locaties, zie onder.

Aanmelden voor PPE-presentaties

Presentaties over onze master PPE vinden niet in ons eigen Faculteitsgebouw, maar op locaties van drie andere faculteiten plaats, namelijk bij: FEB, GMW en LET. Om je aan te melden voor deze presentaties en gesprekken, zoek je in het aanmeldsysteem dus onder deze drie faculteiten.

Data, tijden, locaties gespreksrondes en/of presentaties over master PPE
  • Woensdag 21 november: Faculteit Economie en Bedrijfskunde: PPE voorlichtingssessie 19.15-19.45 in zaal 5412.0039, in de onderwijsvleugel van het Duisenberg gebouw
  • Vrijdag 23 november: Faculteit Gedrags- en Maatschappijwetenschappen: PPE voorlichtingssessie 14.00-14.50 uur, in zaal 155, eerste verdieping Muntinggebouw (2212)
  • Vrijdag 23 november: Faculteit der Letteren: PPE voorlichtingssessie, 16.30-17.00 uur, zaal 1312.0013, Harmoniegebouw