Over onsNieuws en agendaEvenementen en open dagenDag van het onderwijsDocent van het Jaar-verkiezing

Dr. E. Evink

Faculteit Wijsbegeerte

Eddo Evink is een uitstekend docent met hart voor het onderwijs èn voor de studenten. Hij is docent in de ‘geschiedenis van de filosofie’. Studenten roemen hem om de manier waarop hij moeilijke abstracte stof kan uitleggen. Volgens studenten is hij vaak helderder dan de filosofen die hij uitlegt: ‘Sartre is leuk, Eddo is nog leuker’ of ‘de docent is zeer begaan met het lot van studenten om ons door Sartre heen te worstelen’.

In zijn colleges stimuleert hij studenten tot kritisch nadenken over de onderwerpen waarin hij doceert. Niet alleen zijn vermogen tot het geven van uitleg en zijn enthousiasme worden gewaardeerd. Daarnaast besteedt hij veel tijd en aandacht aan de begeleiding van studenten en bij scripties. Sinds vorig jaar is Eddo Evink de tutor van alle bachelorstudenten, hij is coördinator van het inleidende college ‘Inleiding in de filosofie’ dat aan het begin van de propedeuse wordt gegeven waardoor hij van meet af aan het aanspreekpunt voor de eerstejaars studenten is. Naast een gewaardeerd docent is Eddo Evink een gerenommeerd onderzoeker en een goede collega binnen de universiteit.

Laatst gewijzigd:15 september 2017 15:50