Over onsNieuws en agendaEvenementen en open dagenCulturele evenementen

Exposities bij FEB

Affiche

Bekijk de huidige expositie:

'Open Mind to the Future'

In de Kapteynborg kun je de komende periode de prachtige portretten bekijken van kinderen van basisschool 't Palet in Den Haag. De portretten zijn gemaakt door fotografe Boor Harten, zelf ook werkzaam op deze zwarte school in de Schilderswijk.

Affiche

Over Boor Harten
Boor Harten

Boor Harten werkt al ruim 10 jaar als kindertherapeute op de basisschool 't Palet in Den Haag, een 'zwarte' school, midden in de Schilderswijk van Den Haag. Haar enorme betrokkenheid bij de kinderen van deze school, kinderen die hun oorsprong hebben van over de hele wereld, heeft geleid tot het ontstaan van de foto's voor deze expositie. Zelf zegt ze daar over:
”Zo verschillend als hun culturele achtergrond is, hun geloof, hun thuis, hun toekomst, zo hetzelfde zijn deze kinderen als je het ware kind achter de foto kunt zien door het bevroren moment heen. Dan zie je dat er meer overeenkomsten zijn dan verschillen.

Expo in Kapteynborg

De Expositiecommissie bestaat uit:

Laatst gewijzigd:15 september 2017 15:48