Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaEvenementen en open dagen

Uitnodiging officiële ingebruikname vernieuwd busstation Zuidhorn

Wanneer:ma 15-05-2017 10:00 - 12:00
Waar:Gemeentehuis Zuidhorn, Hooiweg 9

Het College van B&W Zuidhorn nodigt u van harte uit voor de officiële ingebruikname van het vernieuwde busstation van Zuidhorn op maandag 15 mei aanstaande van 10.00 - 12.00 in het gemeentehuis van Zuidhorn, Hooiweg 9.

Samenwerking met de RUG

Het busstation maakt deel uit van het project Stationspark Zuidhorn. Een belangrijk onderdeel van dit project is de toepassing van diverse duurzame maatregelen. Tijdens de ingebruikname is er daarom ook aandacht voor de samenwerking met de Rijksuniversiteit Groningen en Ingenieursbureau Tauw op het gebied van piëzo-techniek, waarbij energie wordt opgewekt uit beweging. Vanuit de RUG zijn Bayu Jayawardhana (Engineering and Technology Institute Groningen) en Beatriz Noheda (Zernike Instituut) hierbij betrokken.

Programma

U bent vanaf 9:45 uur van harte welkom in het gemeentehuis. Het programma begint om 10:00 uur. Burgemeester Bert Swart neemt u dan mee langs de verschillende officiële onderdelen van deze ochtend:

  • Ondertekening overeenkomst piëzo-techniek
  • Ingebruikname watertappunten
  • Ingebruikname busstation

Daarna stappen we in de bus voor een korte rit. Rond 11:30 uur sluiten we het programma af met een hapje en drankje in Italiaanse sferen bij eethuis het Derde Perron (tegenover het gemeentehuis).

Aanmelden

De organisatie wil graag weten of u erbij bent. U kunt zich tot uiterlijk 9 mei 2017 aanmelden bij Truus Wilbrink (per e-mail twilbrink@zuidhorn.nl) of telefonisch (0594) 50 88 06 (graag met vermelding van het aantal personen).

printView this page in: English