Over onsWaar vindt u onsHuisstijlMerkbeleidMerkenarchitectuurDuobrands en samenwerkingsverbanden

Duobrand RUG - UMCG

Over de presentatie van de verbondenheid van de Rijksuniversiteit Groningen met het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG) op het vlak van onderwijs en onderzoek én voor de samenwerking van de Rijksuniversiteit Groningen met de Hanzehogeschool Groningen zijn speciale afspraken gemaakt. De meeste andere samenwerkingsverbanden vallen onder presentatiecategorie 3 of 4.

Rijksuniversiteit Groningen - Universitair Medisch Centrum Groningen

Om de verbondenheid van de RUG en het UMCG op het vlak van onderwijs en onderzoek tot uitdrukking te brengen is er een speciale vormoplossing gemaakt; een witte balk waarin beide logo’s zijn afgebeeld. Deze is zowel toepasbaar in de RUG-huisstijl als in de stijl van het UMCG. Klik hier voor de instructies.

Er zijn kant en klare logobalken in verschillende bestandsformaten, kleuren, formaten en talen beschikbaar. Deze zijn op te vragen bij de communicatieafdelingen van de RUG (huisstijl@rug.nl) en het UMCG (s.j.klont@umcg.nl).

Voorbeeld van de duobrand op uiting van het UMCG
Voorbeeld van de duobrand op uiting van de RUG.
Laatst gewijzigd:04 oktober 2016 11:43
printView this page in: English