Over onsWaar vindt u onsHuisstijlLogobankCorporate logobestanden RUGCorporate logo rood

Corporate logo rood CMYK

CMYK wordt gebruikt in full color drukwerk.

Belangrijk!: RUG-rood, de huisstijl-kleur van de Rijksuniversiteit Groningen is PMS 186C. In CMYK is deze kleur vertaald naar 0c100M80y0k. Deze kleur wijkt af van de automatische vertaling door sommige programma's.

EPS: vectorbestanden bestemd voor drukwerk en bijvoorbeeld belettering. De meeste medewerkers van de Rijksuniversiteit Groningen beschikken niet over software om deze bestanden te openen.

Nederlandse EPS-bestanden:

Klik hier voor de horizontale variant (dit is de voorkeursvariant!)

Klik hier voor de verticale variant (deze variant alleen gebruiken als de voorkeursvariant niet toereikend is)

Engelse EPS-bestanden

Klik hier voor de horizontale variant (dit is de voorkeursvariant!)

Laatst gewijzigd:23 mei 2016 14:39
printOok beschikbaar in het: English