Over onsWaar vindt u onsHuisstijlBasiselementenBeeldBeeldplan Rijksuniversiteit Groningen (RUG)

Wat in beeld brengen?

Mensen in hun student-, studeer-, stage- of werkomgeving

Zonder onderzoekers, docenten, studenten en ondersteunende medewerkers geen universiteit. Als je de universiteit wilt karakteriseren, breng dan mensen in beeld. Juist deze mensen geven de universiteit een eigen gezicht. Laat zien dat we internationaal georiënteerd zijn en veel buitenlandse studenten hebben. Portretteer mensen in hun student-,stage- studeer- of werkomgeving. Zo zegt het beeld niet alleen iets over de studie of over het onderzoek, maar ook iets over de universiteit, academische plechtigheden, de internationalisering, de sfeer, de omgeving, het studentenhuis, de stad, noem maar op.

Selecteer je foto's voor buitenlandse doelgroepen vraag je dan wel af of de foto's passen bij de cultuur van de betreffende doelgroepen.

Voorbeeld 1
Voorbeeld 2