Over onsWaar vindt u onsHuisstijlBasiselementenBeeldBeeldplan Rijksuniversiteit Groningen (RUG)

Hoe breng je onderwijs en onderzoek in beeld?

Onderwijs en onderzoek samen in actie

Hoe breng je onderwijs en onderzoek in beeld? Het is niet altijd even makkelijk, zeker niet bij alfa en gamma-vakgebieden.

Laat bij onderwijs en onderzoekfoto's zien dat de RUG een community wil zijn. Samenwerking is zowel bij onderwijs als onderzoek van groot belang, ook over de grenzen van het eigen vakgebied. Toon de energie van medewerkers voor studie, onderzoek of onderwijs.

Kies beelden met mensen in actie vanuit een betrokken perspectief. In ieder geval een paar mensen kijken naar elkaar of naar de camera.

Studenten en medewerkers doen niet alles samen. Studeren bijvoorbeeld, is voor een groot deel een individuele aangelegenheid. Wil je één onderzoeker of student in beeld brengen, portretteer hem dan terwijl hij bezig is met iets in zijn of haar werk- of studeeromgeving.

Voorbeeld 1
Voorbeeld 2