Over onsWaar vindt u onsHuisstijlBasiselementenBeeldBeeldplan Rijksuniversiteit Groningen (RUG)

Hoe in beeld brengen?

Onze mensen - over modellen en stockfoto's

RUG-studenten en medewerkers komen niet van een modellenbureau. Het is de kunst om de schoonheid en eigenheid en de culturele diversiteit van medewerkers en studenten in beeld te brengen.

• Toon 'echte mensen', niet alleen hele mooie mensen of stockmodellen met een tandpastaglimlach. Zorgvuldig gekozen stockfotografie met een 'echte', oprechte uitstraling mag.
  • Benadruk het individuele karakter in plaats van de mens als symbool voor een specifieke doelgroep.
  • Om sommige vakgebieden in beeld te brengen, kun je bijna niet zonder stockfoto's. Bijvoorbeeld omdat ze niet in de directe omgeving kunnen worden gefotografeerd. Denk aan American studies, International business etc.
Voorbeeld 1
Voorbeeld 2