Skip to ContentSkip to Navigation
About us Working at the University of Groningen Job opportunities

HR-assistent (0,9 fte) (V24.0050)

Functieomschrijving

Over ons
Welkom bij University Services, waar we samenwerken met meer dan 1250 medewerkers om onze universiteit te ondersteunen op het gebied van onderwijs, onderzoek en bedrijfsvoering. Als University Services zijn we de drijvende kracht achter het vastgoedonderhoud, de financiën, de facilitaire dienstverlening, HR & Health, beleid op het gebied van onderwijs en onderzoek, evenementen en juridische zaken. We zijn er trots op een sleutelrol te spelen als facilitators, ondersteuners en adviseurs binnen de RUG.

Ons cluster HR & Health heeft als doel een positieve werkomgeving te creëren waarin medewerkers zich gewaardeerd voelen en waarin ze de RUG als werkgever waarderen. We streven naar inspiratie, uitdaging, duurzaamheid, gezondheid en veiligheid op de werkvloer.

Binnen HR & Health hebben we het onderdeel HR-Services, bestaande uit operations en specialisten waaronder de HR-assistenten. De HR-assistenten helpen de HR-adviseurs op de faculteit of dienst van de RUG. Op dit moment zijn we op zoek naar een nieuwe collega HR-assistent voor in onze HR-teams. Alle teams bestaan uit HR-adviseurs en HR-assistenten. Samen ondersteunen we de faculteit en/of dienst, haar leidinggevenden en medewerkers.

Over de functie?
Als HR-assistent in ons HR-Services team werk je nauw samen met onze HR-adviseurs. Je bent de beheerder van onze algemene mailbox en staat klaar om alle HR-gerelateerde administratieve werkzaamheden rondom de instroom, doorstroom en uitstroom van medewerkers aan te pakken. Je ondersteunt bij de werving en selectie, houdt de administratie bij voor ziekte/herstel, het genereren van overzichten uit Power BI/AFAS en je helpt bij arbeidsvoorwaardengesprekken. Daarnaast ben je aanspreekpunt voor HR-gerelateerde operationele vragen van leidinggevenden en medewerkers.

Functie-eisen

Wie ben jij?
Wij zoeken iemand die enthousiast, sociaalvaardig, accuraat en klantvriendelijk is. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels. Daadkracht, klantvriendelijk en een goed leer-en inleveringsvermogen zijn jouw kenmerken.
Je hebt een HR-gerichte opleiding afgerond op minimaal mbo+-niveau en je het ervaring met HR-ondersteuning, bijvoorbeeld een (senior) medewerker personeelsbeheer. Kennis van personeelssystemen, zoals AFAS, is een pre.

Organisatie

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden in overeenstemming met de cao Nederlandse Universiteiten:

  • een inspirerende en dynamische werkomgeving binnen een gerenommeerde academische instelling
  • een salaris afhankelijk van opleiding en ervaring van minimaal € 3.072,- tot maximaal € 4.103,- (schaal 8) bruto per maand bij volledige werktijd
  • vakantiegeld (8%) en een eindejaarsuitkering (8,3%) en bij een 40-urige werkweek krijg je 328 verlofuren
  • in eerste instantie een aanstelling voor de periode van een jaar.

Voor onze overige secundaire arbeidsvoorwaarden zie onze website: https://www.rug.nl/about-ug/work-with-us/new-staff/conditions-of-employment?lang=nl

Sollicitatie

Klinkt dit als een perfecte match? Solliciteer dan direct door je sollicitatiebrief en CV te sturen vóór 23 februari 2024 uitsluitend aan de hand van het sollicitatieformulier.

De gesprekken zullen plaatsvinden op maandag 26 februari 2024.

De Rijksuniversiteit Groningen vindt sociale veiligheid belangrijk. We streven ernaar een universiteit te zijn waar medewerkers en studenten zich gerespecteerd en thuis voelen, ongeacht verschillen in achtergronden, ervaringen, perspectieven en identiteit. Voor meer informatie zie ook onze pagina over ons diversiteitsbeleid: https://www.rug.nl/about-ug/policy-and-strategy/diversity-and-inclusion/

Onze selectieprocedure volgt de richtlijnen van de sollicitatiecode NVP: https://www.nvp-hrnetwerk.nl/nl/sollicitatiecode

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Informatie

Voor informatie kunt u contact opnemen met:

  • Linda Riedstra, hoofd HR-Services (voor vragen over de functie), 050-3638502, M.A.Riedstra rug.nl
  • Yvonne Tel, teamleider HR-Services, 06-31982545, y.tel rug.nl

Bovenstaand(e) e-mailadres(sen) gelieve niet te gebruiken voor het reageren op de vacatures.

Reageren op deze vacature