About us Working at the University of Groningen Job opportunities

Management/Office-assistent (0,8 fte) (222778)

Functieomschrijving

De management assistent wordt aangesteld bij de SSE. De hoofdverantwoordelijkheid van de management assistent is de ondersteuning van het onderwijzend personeel van de SSE verbonden aan de bachelor en master opleidingen Farmacie en Medical Pharmaceutical Sciences. De standplaats is Antonius Deusinglaan 1 (UMCG).

Taken:

• de organisatie van de cursussen ondersteunen in samenwerking met verantwoordelijke docenten
• onderwijs ondersteunen door beheer van de elektronische leeromgeving
• ondersteuning bieden bij de organisatie van stages in openbare- en ziekenhuisapotheken
• beheer van afspraken en agenda's van SSE-docenten
• organiseren en ondersteunen van vergaderingen voor docenten, inclusief het op aanwijzing notuleren van vergaderingen, zowel in het Engels als in het Nederlands
• corresponderen met gastdocenten voor mastervakken
• redigeren, verwerken, opstellen van zakelijke correspondentie en rapportages en verstrekken van informatie aan externen, gastdocenten, medewerkers en studenten.

• mbo 4 werk- en denkniveau
• je hebt bij voorkeur een secretariële/managementassistent opleiding (of vergelijkbaar) afgerond
• ervaring met de hierboven beschreven taken
• vaardig met digitale systemen
• uitstekende communicatieve vaardigheden
• uitstekend Nederlands en Engels in woord en geschrift (minimaal B2)
• jouw competenties: accuraat, proactief, flexibel en stressbestendig.

Organisatie

De Rijksuniversiteit Groningen is een universiteit met een mondiale blik, diep geworteld in Groningen, City of Talent. Kwaliteit staat al meer dan vierhonderd jaar hoog in het vaandel, en met succes: de universiteit staat momenteel in de top 100 van enkele invloedrijke ranglijsten.

De Faculty of Science and Engineering (FSE) biedt onderwijs en onderzoek in een breed scala van wetenschapsdisciplines, van traditionele disciplines zoals Natuurkunde, Farmacie en Biologie tot interdisciplinaire disciplines zoals Kunstmatige Intelligentie en Industriële Engineering en Management.

Onderdeel van FSE is de School of Science and Engineering (SSE), die 14 bacheloropleidingen en 27 masteropleidingen aanbiedt aan ongeveer 7.000 studenten.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden in overeenstemming met de cao Nederlandse Universiteiten:

• afhankelijk van jouw niveau en ervaring een salaris van minimaal € 2.402,- en maximaal € 3.026,- (schaal 6) bruto per maand bij een fulltime dienstverband
  • 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering over het jaarlijks bruto inkomen
  • een dienstverband voor 0,8 fte met een aanstelling voor de periode van 1 jaar. Bij goed functioneren wordt het dienstverband omgezet naar onbepaalde tijd. De functie is ingedeeld in UFO-profiel: Management/Office assistent 3.

Datum van indiensttreding: zo spoedig mogelijk

Sollicitatie

U kunt solliciteren door middel van uw sollicitatiebrief voorzien van curriculum vitae te sturen vóór 5 december 2022 uitsluitend aan de hand van het sollicitatieformulier.

De Rijksuniversiteit Groningen streeft ernaar een universiteit te zijn waar medewerkers en studenten zich gerespecteerd en thuis voelen, ongeacht verschillen in achtergronden, ervaringen, perspectieven en identiteit. Het werken aan onze kernwaarden inclusiviteit en gelijkwaardigheid zien we als een gezamenlijke verantwoordelijkheid en wij werken constructief aan het creëren van een sociaal veilige omgeving. Diversiteit van studenten en medewerkers verrijkt het academische debat en draagt bij aan de kwaliteit van ons onderwijs en onderzoek. Daarom moedigen wij met name sollicitanten uit maatschappelijk ondervertegenwoordigde groepen aan te solliciteren. Voor meer informatie zie ook onze pagina over ons diversiteitsbeleid: https://www.rug.nl/about-ug/policy-and-strategy/diversity-and-inclusion/

Onze selectieprocedure volgt de richtlijnen van de sollicitatiecode NVP: https://www.nvp-hrnetwerk.nl/nl/sollicitatiecode

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Voor informatie kunt u contact opnemen met:

• Edgar Weening, teamleider/docent Farmacie SSE, e.c.weening rug.nl

Bovenstaand(e) e-mail adres(sen) gelieve niet te gebruiken voor het reageren op de vacatures.

Reageren op deze vacature