Skip to ContentSkip to Navigation
About us Working at the University of Groningen Job opportunities

Medewerker Communicatie FRW (0,5 fte) (222747)

Functieomschrijving

Vind je het belangrijk dat informatie makkelijk vindbaar en up-to-date is? Geef je studiekiezers graag de best mogelijke ervaring in het zoeken naar een opleiding, zowel digitaal als op locatie? We zijn op zoek naar een communicatiemedewerker met organisatietalent, voor het bijhouden van de facultaire websites en het organiseren van voorlichtingsevenementen voor aankomende studenten. Je vindt het leuk om mee te denken over het optimaliseren van zowel websites als de voorlichtingsevenementen. Wij bieden een afwisselende communicatiefunctie van 0,5 fte in een klein team binnen een dynamische faculteit. Hoewel de verdeling van de werkzaamheden verschilt per periode ligt het zwaartepunt van de functie op het communicatiedeel.

Je vormt een team met de medewerker communicatie en marketing, voor de voorlichtingsevenementen werk je samen met team studieadvies en ons studententeam.

Kerntaken zijn o.a. het:

• up-to-date houden van de facultaire websites en intranet en het plaatsen van nieuwsberichten
• testen en implementeren van nieuwe functionaliteiten op de website
• organiseren van diverse voorlichtingsbijeenkomsten van de RUG/Faculteit en op middelbare scholen
• bijwonen van de vergaderingen op het gebied van websites en voorlichtingsevenementen
• mede up-to-date houden van voorlichtingsmateriaal
• bewaken van de huisstijl.

Functie-eisen

Je beschikt over:

  • hbo werk- en denkniveau
  • aantoonbare organisatorische en communicatieve vaardigheden
  • oog voor detail, een creatieve instelling, flexibiliteit, stressbestendigheid en teamgeest
  • uitstekende schriftelijke en mondelinge beheersing van het Nederlands en Engels
  • ervaring met het werken met een CMS en het Adobe-pakket is een pre.

Je bent proactief, resultaatgericht, accuraat en bent goed in het plannen en organiseren van zowel activiteiten als werkzaamheden. Hierbij werk je zowel zelfstandig als in teamverband.
Werkdagen zijn gedeeltelijk in overleg, waarbij dinsdag een vaste dag is. Daarnaast is het in verband met de voorlichtingsdagen incidenteel nodig om op een avond of in het weekend te werken.

Organisatie

De Faculteit Ruimtelijke Wetenschappen aan de Rijksuniversiteit Groningen bestaat uit ca. 100 medewerkers en is gericht op hooggekwalificeerd onderwijs en onderzoek op het gebied van planologie, demografie en geografie. Met twee bachelor- en zeven masteropleidingen biedt de faculteit brede opleidingsmogelijkheden aan zo'n 1000 studenten.

De medewerker communicatie valt onder de PH-Middelen en de werkzaamheden worden functioneel aangestuurd door de seniormedewerker communicatie.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden in overeenstemming met de cao Nederlandse Universiteiten:

  • afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring een salaris van minimaal € 2.471,- tot maximaal € 3.336,- (schaal 7) bruto per maand bij volledige werktijd
  • 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering over het jaarlijks bruto-inkomen
  • en tijdelijk contract voor de periode van 1 jaar met mogelijke verlenging afhankelijk van de ontwikkelingen binnen de organisatie.

Datum van indiensttreding: zo spoedig mogelijk

Sollicitatie

Je kunt solliciteren door je sollicitatiebrief, voorzien van curriculum vitae, te sturen vóór 5 december 2022 uitsluitend aan de hand van het sollicitatieformulier.

De gesprekken zullen plaatsvinden in de week van 12 december 2022.

De Rijksuniversiteit Groningen streeft ernaar een universiteit te zijn waar medewerkers en studenten zich gerespecteerd en thuis voelen, ongeacht verschillen in achtergronden, ervaringen, perspectieven en identiteit. Het werken aan onze kernwaarden inclusiviteit en gelijkwaardigheid zien we als een gezamenlijke verantwoordelijkheid en wij werken constructief aan het creëren van een sociaal veilige omgeving. Diversiteit van studenten en medewerkers verrijkt het academische debat en draagt bij aan de kwaliteit van ons onderwijs en onderzoek. Daarom moedigen wij met name sollicitanten uit maatschappelijk ondervertegenwoordigde groepen aan te solliciteren. Voor meer informatie zie ook onze pagina over ons diversiteitsbeleid: https://www.rug.nl/about-ug/policy-and-strategy/diversity-and-inclusion/

Onze selectieprocedure volgt de richtlijnen van de sollicitatiecode NVP: https://www.nvp-hrnetwerk.nl/nl/sollicitatiecode

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Informatie

Voor informatie kunt u contact opnemen met:

  • Imre Veen, Communicatie- en marketing, i.l.veen rug.nl

Bovenstaand(e) e-mail adres(sen) gelieve niet te gebruiken voor het reageren op de vacatures.

Reageren op deze vacature