About us Working at the University of Groningen Job opportunities

Roostermaker (0,8 fte) (T087222)

Functieomschrijving

In verband met het intern doorgroeien van één van de roostermakers naar een andere functie zoekt DOS per zo spoedig mogelijk een roostermaker voor alle bachelor- en masteropleidingen bij onze faculteit, waarbij de nadruk ligt op de collegeroosters. Het team roostermakers (inclusief andere gerelateerde taken) bestaat in totaal uit vier personen en maakt deel uit van OCTA (Onderwijs Coördinatie en Tentamen Administratie), met in totaal 9 personen.

Taakomschrijving:

• het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van roosterstructuren en -concepten in overeenstemming met de onderwijsprogramma's voor alle opleidingen binnen Rechten
• collegeroostering voor de verschillende opleidingen
• roosterwijzigingen / zaalboekingen
• afstemming rooster met onderwijscoördinator en opleidingsdirecteur
• overleg met vakdocenten en vakcoördinatoren over invulling van het rooster
• ondersteuning vak-, werkgroep- en seminaar intekening
• ondersteuning minoren
• in overleg met directe collega’s het vertegenwoordigen van Rechten bij centrale RUG-brede overleggen op het gebied van roostering en Syllabus plus
• back-up zijn voor functioneel beheer Syllabus plus.

Bij de roostering wordt gebruik gemaakt van Syllabus Plus.

U heeft:

• hbo werk- en denkniveau
• ervaring als roostermaker in het onderwijs
• analytisch sterk en een groot probleemoplossend vermogen
• goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk in het Nederlands en Engels
• ervaring met analyse van data is een pré
• goede kennis van en ervaring met MS Office (Excel en Word) en Google-applicaties
• kennis van en ervaring met Syllabus Plus, Progress, Ocasys en Brightspace is een pre.

Wij verwachten van u dat u:

• flexibel en accuraat bent
• pro-actief bent
• sociaal vaardig en organisatiesensitief bent
• kordaat en stressbestendig bent
• kunt plannen en organiseren
• het vermogen heeft uw eigen weg te vinden in een complexe organisatie
• zowel zelfstandig als in teamverband kunt werken
• resultaatgericht bent zonder het belang van de klant uit het oog te verliezen
• zaken snel oppikt en gelijktijdig aan meerdere taken kunt werken.

Faculteit Rechten
De Groningse juridische faculteit is een moderne, (inter)nationaal georiënteerde faculteit die een breed en klassiek profiel heeft. Hoewel zij al een vier eeuwen lange traditie heeft, blijft zij haar onderwijs continu vernieuwen om breed georiënteerde en vakkundige juristen op te leiden. Haar onderzoek is voor een groot deel rechtsgebied-overstijgend en multidisciplinair van aard. Met 5000 studenten en bijna 500 medewerkers is het een middelgrote faculteit van de RUG.

Dienst Onderwijs en Studiebegeleiding
DOS is verantwoordelijk voor de organisatie van het onderwijs, beleidsvoorbereiding op het gebied van het onderwijs t.b.v. het Faculteitsbestuur en de begeleiding van studenten.
Met ruim 45 collega’s zorgen we ervoor dat het onderwijs goed wordt gepland en geroosterd, onze (aspirant)studenten uit binnen- en buitenland goed worden geïnformeerd en begeleid, de resultaten en diploma’s goed worden verwerkt en onze kwaliteitszorg op orde is. DOS werkt op de locatie Turftorenstraat en in het Harmoniegebouw in de binnenstad van Groningen.

Arbeidsvoorwaarden

De Rijksuniversiteit biedt in overeenstemming met de cao voor Nederlandse Universiteiten:

• een salaris van minimaal € 2.818,- tot maximaal € 3.764,- (schaal 8) bruto per maand bij volledige werktijd, afhankelijk van opleiding en werkervaring
• 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering over het jaarlijks bruto-inkomen
• een aanstelling in eerste instantie voor een periode van een jaar. De functie wordt ingedeeld afhankelijk van opleiding en relevante ervaring volgens het Universitair Functie Ordeningssysteem in het UFO-functieprofiel medewerker studentzaken.

Datum van indiensttreding: zo spoedig mogelijk

Sollicitatie

U kunt solliciteren door uw sollicitatiebrief voorzien van curriculum vitae te sturen vóór 14 december 2022 uitsluitend aan de hand van het sollicitatieformulier.

De sollicitatiegesprekken worden gehouden in week 51.

De Rijksuniversiteit Groningen streeft ernaar een universiteit te zijn waar medewerkers en studenten zich gerespecteerd en thuis voelen, ongeacht verschillen in achtergronden, ervaringen, perspectieven en identiteit. Het werken aan onze kernwaarden inclusiviteit en gelijkwaardigheid zien we als een gezamenlijke verantwoordelijkheid en wij werken constructief aan het creëren van een sociaal veilige omgeving. Diversiteit van studenten en medewerkers verrijkt het academische debat en draagt bij aan de kwaliteit van ons onderwijs en onderzoek. Daarom moedigen wij met name sollicitanten uit maatschappelijk ondervertegenwoordigde groepen aan te solliciteren. Voor meer informatie zie ook onze pagina over ons diversiteitsbeleid: https://www.rug.nl/about-ug/policy-and-strategy/diversity-and-inclusion/

Onze selectieprocedure volgt de richtlijnen van de sollicitatiecode NVP: https://www.nvp-hrnetwerk.nl/nl/sollicitatiecode

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Voor informatie kunt u contact opnemen met:

• Mevrouw H.E. (Ria) Everts, onderwijscoördinator, h.e.everts rug.nl
  • Mevrouw drs. M.E. (Margaret) Donga, hoofd DOS, m.e.donga rug.nl

Bovenstaand(e) e-mail adres(sen) gelieve niet te gebruiken voor het reageren op de vacatures.

Reageren op deze vacature