About us Working at the University of Groningen Job opportunities

Medewerker Onderwijsbalie en -administratie (0,8 fte) (T082222)

Functieomschrijving

De onderwijsbalie is het aanspreekpunt voor vragen van studenten over de opzet en organisatie van het onderwijs. Binnen de onderwijsbalie en –administratie heb je te maken met verschillende werkzaamheden die voor een deel afhankelijk zijn van de periode in het jaar. Je werkt deels in de frontoffice en deels in de backoffice.

Tot je vaste taken behoren:

• het verstrekken van informatie aan studenten en docenten
• het inplannen van afspraken voor studieadviseurs
• het inschrijven van studenten voor cursussen en tentamens
• de cijferverwerking
• het bewerken van data uit studentendatabase
• het (digitaal) studentenarchief bijhouden.
Daarnaast draagt de onderwijsadministratie onder andere zorg voor:
• de inzet en roostering van surveillanten bij tentamens
• de organisatie van tentamens voor studenten met een bijzondere voorziening.

Om bovenstaande taken goed te kunnen uitvoeren breng je het volgende mee:

• een afgeronde administratieve/secretariële opleiding op minimaal mbo-4 niveau
• zeer vaardig in het werken met MS Office (Word, Excel)
• ervaring met Progress.NET en Progress Portaal is een pre
• belangrijke competenties in deze functie zijn: accuratesse, resultaatgerichtheid, schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid, dienstverlenende instelling en samenwerken
• je voelt je op je gemak om zowel in het Nederlands als in het Engels mensen te woord te staan of met hen te schrijven.

Organisatie

De Rijksuniversiteit Groningen behoort tot de top van de Europese researchuniversiteiten en is internationaal georiënteerd. De universiteit is maatschappelijk actief en voelt zich betrokken bij haar omgeving. In een breed scala van vakgebieden beoefenen onderzoekers en docenten hun vak vanuit wetenschappelijke hartstocht. Iedereen wordt in staat gesteld om het beste uit zichzelf te halen. Talent, ambitie en prestatie van de 36.000 studenten en circa 7.500 medewerkers worden zoveel mogelijk gehonoreerd.

De Faculteit Gedrags- en Maatschappijwetenschappen is een kenniscentrum dat de mens centraal stelt. De faculteit houdt zich bezig met vraagstukken rond de mens als individu, de onderlinge relaties van mensen en de samenleving als geheel. Hierbij is zowel aandacht voor het normale functioneren van mensen als voor problemen van mensen of groepen en de wijze waarop deze kunnen worden opgelost of voorkomen. Bij de faculteit werken ca. 650 medewerkers, waarvan 40 bij de afdeling het Onderwijsinstituut (OWI). Het Onderwijsinstituut ondersteunt docenten en studenten bij het onderwijs. Binnen deze afdeling werken de studieadviseurs, de onderwijsadministrateurs en beleidsmedewerkers.

Voor het team Onderwijsbalie en -administratie zoeken wij een nieuwe collega.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden in overeenstemming met de cao voor de Nederlandse Universiteiten:

• een salaris afhankelijk van relevante werkervaring van minimaal € 2.402,- bruto per maand en maximaal € 3.026,- (schaal 6) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband
• 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering over het jaarlijks bruto-inkomen. Aantrekkelijke secundaire en arbeidsmarktconforme arbeidsvoorwaarden
• een aanstelling voor een periode van een jaar. Het UFO-profiel ‘Administratief medewerker 1’ is van toepassing op de functie.

De gesprekken worden gehouden in de week van 3 oktober 2022.

Datum van indiensttreding: zo spoedig mogelijk

Sollicitatie

Je kunt solliciteren door je sollicitatiebrief voorzien van curriculum vitae te sturen vóór 26 september 2022 uitsluitend aan de hand van het sollicitatieformulier.

De Rijksuniversiteit Groningen streeft ernaar een universiteit te zijn waar medewerkers en studenten zich gerespecteerd en thuis voelen, ongeacht verschillen in achtergronden, ervaringen, perspectieven en identiteit. Het werken aan onze kernwaarden inclusiviteit en gelijkwaardigheid zien we als een gezamenlijke verantwoordelijkheid en wij werken constructief aan het creëren van een sociaal veilige omgeving. Diversiteit van studenten en medewerkers verrijkt het academische debat en draagt bij aan de kwaliteit van ons onderwijs en onderzoek. Daarom moedigen wij met name sollicitanten uit maatschappelijk ondervertegenwoordigde groepen aan te solliciteren. Voor meer informatie zie ook onze pagina over ons diversiteitsbeleid: https://www.rug.nl/about-ug/policy-and-strategy/diversity-and-inclusion/

Onze selectieprocedure volgt de richtlijnen van de sollicitatiecode NVP: https://www.nvp-hrnetwerk.nl/sollicitatiecode/

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Voor informatie kunt u contact opnemen met:

• Mevrouw G. (Ellen) Stäbler, g.stabler rug.nl

Bovenstaand(e) e-mail adres(sen) gelieve niet te gebruiken voor het reageren op de vacatures.

Reageren op deze vacature