About us Working at the University of Groningen Job opportunities

Administrateur Immigration Service Desk (0,8 fte) (222503)

Kerntaken van de functie zijn o.a.:

• het aanvragen van visa, verblijfs- en tewerkstellingsvergunningen voor studenten en werknemers uit non-EU/EER-landen
  • het beantwoorden van e-mails van buitenlandse (aspirant) studenten en medewerkers
  • administratieve handelingen horende bij het visumproces
  • medewerkers en studenten telefonisch helpen betreffende bovengenoemde zaken
  • data verzameling, opzetten van digitale formulieren, projecten initiëren om de (digitale) informatievoorziening te optimaliseren
  • bijwonen van vergaderingen in Nederland als RUG-vertegenwoordiger.

• mbo+/hbo-werk- en denkwijze, of voldoende werkervaring en kennis
  • uitstekende beheersing van Nederlands en Engels in woord en geschrift (C1/C2 niveau)
  • administratieve kennis en ervaring, blijkend uit curriculum vitae
  • snel overzicht en inzicht in dossiers en systemen
  • omgevingssensitief en intercultureel vaardig
  • snel nieuwe regelgeving kunnen implementeren
  • praktisch ingesteld, snel kunnen schakelen en goede concentratie
  • constant op zoek naar verbetering van werkprocessen
  • zowel goed kunnen samenwerken als zelfstandig werken
  • advies en feedback kunnen uiten en incasseren.

Competenties
Accuraat, communicatief, klantgericht, stressbestendig, een proactieve en vooruitstrevende houding.

Organisatie

De vacature is bij het Bureau van de Universiteit, afdeling Onderwijs en Student, subafdeling Studenten Informatie en Administratie (SI&A). SI&A is verantwoordelijk voor het geven van informatie over aanmelding-, toelating- en inschrijving-gerelateerde zaken. Daarnaast is de afdeling verantwoordelijk voor het gehele proces dat leidt tot inschrijving van studenten.

De Immigration Service Desk (ISD) is onderdeel van de afdeling SI&A en verzorgt de visum- en verblijfsvergunningsaanvragen en tewerkstellingsvergunningen voor non-EU/EER studenten en staff van de Rijksuniversiteit Groningen, alsmede het UMCG en een externe partner. De ISD is contactpersoon voor zowel de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND), het UWV, de gemeente en de GGD.

Werken bij de ISD betekent werken in een dynamische werkomgeving vanwege de constant aan verandering onderhevige regelgeving. De ISD streeft ernaar om de eigen werkprocessen voortdurend te verbeteren en efficiënter te maken. De collega’s van de ISD vormen een heel hecht en sterk team. Kenmerkend voor het werk bij de ISD is het overnemen van dossiers en taken van je collega’s. Er wordt een administratief medewerker gezocht voor 32 uur in de week.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden in overeenstemming met de cao van Nederlandse Universiteiten:

• een salaris afhankelijk van opleiding en ervaring van minimaal € 2.818,- bruto per maand tot maximaal € 3.764,- (schaal 8) bruto per maand bij volledige werktijd
  • 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering over het jaarlijks bruto inkomen
  • goede aanvullende arbeidsvoorwaarden op het gebied van verlofdagen en mogelijkheden tot het volgen van opleidingen
  • een aanstelling van 0,8 fte voor een jaar met bij goed functioneren uitzicht op een vaste aanstelling.

Ingangsdatum: zo spoedig mogelijk

Sollicitatie

U kunt solliciteren door middel van uw sollicitatiebrief voorzien van curriculum vitae te sturen vóór 17 augustus 2022 uitsluitend aan de hand van het sollicitatieformulier.

De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op 23 en 25 augustus 2022.

De Rijksuniversiteit Groningen streeft ernaar een universiteit te zijn waar medewerkers en studenten zich gerespecteerd en thuis voelen, ongeacht verschillen in achtergronden, ervaringen, perspectieven en identiteit. Het werken aan onze kernwaarden inclusiviteit en gelijkwaardigheid zien we als een gezamenlijke verantwoordelijkheid en wij werken constructief aan het creëren van een sociaal veilige omgeving. Diversiteit van studenten en medewerkers verrijkt het academische debat en draagt bij aan de kwaliteit van ons onderwijs en onderzoek. Daarom moedigen wij met name sollicitanten uit maatschappelijk ondervertegenwoordigde groepen aan te solliciteren. Voor meer informatie zie ook onze pagina over ons diversiteitsbeleid: https://www.rug.nl/about-ug/policy-and-strategy/diversity-and-inclusion/

Onze selectieprocedure volgt de richtlijnen van de sollicitatiecode NVP: https://www.nvp-hrnetwerk.nl/sollicitatiecode/

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Voor informatie kunt u contact opnemen met:

• T.M. (Tamara) van Woerkom, 050-36 37807, t.m.van.woerkom rug.nl

Bovenstaand(e) e-mail adres(sen) gelieve niet te gebruiken voor het reageren op de vacatures.

Reageren op deze vacature