About us Working at the University of Groningen Job opportunities

Coördinator Postacademisch Onderwijs PAO (0,7-0,8 fte) (222455)

Functieomschrijving

De coördinator PAO is verantwoordelijk voor het Post Academisch onderwijs van onze faculteit. PAO verzorgde in 2021 21 cursussen voor gemiddeld 11 cursisten. De markt waarop het Post Academisch Onderwijs (PAO) zich begeeft is aan het veranderen. Zo neemt het aantal aanbieders in de markt toe en verandert de vraag van afnemers naar meer congressen en in-company cursussen. Deze veranderingen vragen om vernieuwing van de inrichting en de organisatie van het Post Academisch Onderwijs van de Faculteit Rechtsgeleerdheid. Een vernieuwing waarbij Post Academisch Onderwijs wordt ingezet als middel om onze juridische kennis te delen met de maatschappij in de breedste zin (valorisatie). Om deze vernieuwing vorm te geven zijn wij op zoek naar een coördinator Juridisch PAO.

In deze functie zoek je proactief de samenwerking op met marktpartijen. Binnen de faculteit werk je nauw samen met uw collega’s, waaronder de communicatieadviseur, beleidsmedewerker beroepenveld, docenten en de alumnicommissie van de faculteit. PAO heeft tevens een PAO-adviesraad die advies geeft over de product-marktcombinaties van het PAO. Je bent verantwoordelijk voor de functionele aansturing van de administratieve ondersteuning. Je bent werkzaam binnen de Dienst Onderwijs en Studiebegeleiding.

Werkzaamheden en verantwoordelijkheden:

• opzetten van het programma, bestaande uit reguliere cursussen, in-company cursussen, leergangen, congressen en nieuw te ontwikkelen aanbod in het bijzonder leergangen
  • onderhouden van contact met docenten, Raden van Advies en Toezicht en de alumnicommissie
  • contact onderhouden met afnemers
  • uitbouwen van het aantal opdrachtgevers onder meer door een geregelde en herkenbare promotiecampagne
  • verantwoordelijk voor de interne financiële afwikkeling
  • opstellen van een jaarverslag
  • borging van de kwaliteit t.b.v. puntenerkenning door beroepsorganisaties (bijv. Orde van Advocaten)
  • het bijwonen van landelijke PAO bijeenkomsten
  • het functioneel aansturen van de ondersteuning
  • implementatie van verdere verbetering van de interne processen, onder meer door implementatie van een cursusinschrijfsysteem.

Functie-eisen

Naast enkele basisvaardigheden, zoals plannen en organiseren, resultaatgerichtheid werken en stressbestendigheid, zijn wij op zoek naar kandidaten die beschikken over:

• minimaal hbo werk- en denkniveau (bij voorkeur een afgeronde (juridische) hbo of wo-opleiding)
  • klant- en marktgerichtheid
  • organisatiesensitiviteit
  • zelfstandigheid en ondernemerschap
  • kennis van en affiniteit met het vormgeven/onderhouden van websites en social media
  • uitstekende Nederlandse (Engelse) schriftelijke en mondelinge vaardigheden
  • uitstekende netwerkvaardigheden
  • ervaring in vergelijkbare functies is een pre.

De ideale kandidaat voor deze functie heeft een juridische opleiding en achtergrond aangevuld met werkervaring en/of opleiding in Marketing/Bedrijfskunde/Commerciële Economie.

Faculteit Rechtsgeleerdheid
De Groningse juridische faculteit is een moderne, (inter)nationaal georiënteerde faculteit die een breed en klassiek profiel heeft. Hoewel zij al een vier eeuwen lange traditie heeft, blijft zij haar onderwijs continu vernieuwen om breed georiënteerde en vakkundige juristen op te leiden. Haar onderzoek is voor een groot deel rechtsgebied-overstijgend en multidisciplinair van aard. Met 5.000 studenten en 500 medewerkers is het een middelgrote faculteit van de RUG. De Faculteit Rechtsgeleerdheid is gesitueerd in het hart van Groningen.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden in overeenstemming met de cao Nederlandse Universiteiten:

• een salaris afhankelijk van opleiding en ervaring van minimaal € 2.960,- tot maximaal € 4.670,- (schaal 10) bruto per maand bij volledige werktijd
  • 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering over het jaarlijks bruto inkomen.

De functie is gekoppeld aan het UFO-profiel van Onderwijscoördinator. Het betreft een tijdelijke aanstelling voor een periode van één jaar met onder voorwaarden uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd.

Ingangsdatum: zo snel mogelijk.

Sollicitatie

U kunt solliciteren door uw sollicitatiebrief voorzien van een curriculum vitae te sturen vóór 31 augustus 2022 uitsluitend aan de hand van het sollicitatieformulier.

De Rijksuniversiteit Groningen streeft ernaar een universiteit te zijn waar medewerkers en studenten zich gerespecteerd en thuis voelen, ongeacht verschillen in achtergronden, ervaringen, perspectieven en identiteit. Het werken aan onze kernwaarden inclusiviteit en gelijkwaardigheid zien we als een gezamenlijke verantwoordelijkheid en wij werken constructief aan het creëren van een sociaal veilige omgeving. Diversiteit van studenten en medewerkers verrijkt het academische debat en draagt bij aan de kwaliteit van ons onderwijs en onderzoek. Daarom moedigen wij met name sollicitanten uit maatschappelijk ondervertegenwoordigde groepen aan te solliciteren. Voor meer informatie zie ook onze pagina over ons diversiteitsbeleid: https://www.rug.nl/about-ug/policy-and-strategy/diversity-and-inclusion/

Onze selectieprocedure volgt de richtlijnen van de sollicitatiecode NVP: https://www.nvp-hrnetwerk.nl/sollicitatiecode/

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Voor informatie kunt u contact opnemen met:

• DOS Rechten, dos.rechten rug.nl

Bovenstaand(e) e-mail adres(sen) gelieve niet te gebruiken voor het reageren op de vacatures.

Reageren op deze vacature