About us Working at the University of Groningen Job opportunities

Kwartiermaker StudentLines (1,0 fte) (221714)

Functieomschrijving

StudentLines wordt de innovatieve kennis- en data-hub voor het verzamelen van longitudinale data onder studenten en alumni van de Rijksuniversiteit Groningen en mogelijk, in de toekomst, de Universiteit van het Noorden. Het biedt daarmee ondersteuning aan wetenschappelijk onderzoek en data-geïnformeerde besluitvorming door de universiteit. De komende twee jaar zijn bedoeld om de infrastructuur en de organisatie van StudentLines op te zetten en nader vorm te geven. Uiteindelijk moet StudentLines een vast onderdeel van de universiteit worden.

Als Kwartiermaker StudentLines werk je samen met wetenschappers, beleidsonderzoekers, beleidsmakers, datamanagers, IT’ers en juristen aan de opzet van StudentLines. Je bent een enthousiast netwerker, beschikt over goede communicatieve vaardigheden en hebt het vermogen om een complexe multidisciplinaire setting te vertalen naar praktische oplossingen die passen in de RUG-onderwijsomgeving. Je weet je weg te vinden in een divers academisch gezelschap en bent in staat de verschillende partijen met elkaar te verbinden.

● een afgeronde wo-opleiding
● ervaring met projectmanagement
● ervaring met datamanagement en data-infrastructuur
● affiniteit en bij voorkeur ook ervaring met sociaal wetenschappelijk onderzoek
● kennis over recente onderwijsontwikkelingen in het Hoger Onderwijs
● uitstekende communicatieve vaardigheden (mondeling en schriftelijk)
● uitstekende Nederlandse en Engelse taalvaardigheid in woord en geschrift
● zowel goed zelfstandig kunnen werken als goed kunnen samenwerken met een grote diversiteit aan deskundigen
● beschikt over een aantoonbaar relevant netwerk in de regio.

De personen die wij zoeken scoren hoog op de competenties: sociaal vaardig, verbinder, enthousiast, analytisch vermogen en resultaatgerichtheid.

Organisatie

Het Centrum voor Informatie Technologie (CIT) van de Rijksuniversiteit Groningen is het meest toonaangevende universitaire centrum in Nederland op het gebied van informatie- en communicatietechnologie. Met ruim 270 medewerkers beheert het CIT de benodigde IT-faciliteiten en ondersteunende processen voor ruim 36.000 studenten en 7.500 medewerkers. De Rijksuniversiteit Groningen behoort wereldwijd tot de top 100 van universiteiten.

Het CIT ondersteunt en faciliteert wetenschappelijk onderzoek en universitair onderwijs met innovatieve data- en IT-oplossingen, consultancy en training. Onze missie is ‘Onderwijs en onderzoek: ondersteund door innovatieve en betrouwbare IT’. Om iedere dag maximaal bij te kunnen dragen aan de strategische doelstellingen van de RUG werkt het CIT op een klantgerichte wijze met 22 zelforganiserende teams in vijf domeinen: Onderwijs, Onderzoek, Organisatiesystemen, Basiswerkplekken en Infrastructuur.

Onze kernwaarden zijn respect, collegialiteit, fun, transparantie, commitment en samen.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden in overeenstemming met de cao Nederlandse Universiteiten:

● afhankelijk van opleiding en ervaring een salaris van minimaal € 2.846,- tot maximaal € 4.490,- (schaal 10) bruto per maand bij volledige werktijd
● 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering over het jaarlijks bruto-inkomen
● aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals het Keuzemodel Arbeidsvoorwaarden en een goede pensioen- en verlofregeling
● een projectaanstelling voor 2 jaar.

Sollicitatie

Je kunt solliciteren door je sollicitatiebrief voorzien van een curriculum vitae te sturen vóór 24 januari 2022 uitsluitend aan de hand van het sollicitatieformulier.

De RUG is een inclusieve organisatie: een veelzijdige werkgever voor alle groepen in de samenleving. We verwelkomen daarom een diversiteit aan perspectieven, achtergronden en kennis. Onze selectieprocedure volgt de richtlijnen van de sollicitatiecode NVP, https://www.nvp-hrnetwerk.nl/sollicitatiecode/

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Voor informatie kunt u contact opnemen met:

• Jan Folkert Deinum, 06-55157010, j.f.deinum rug.nl

Bovenstaand(e) e-mail adres(sen) gelieve niet te gebruiken voor het reageren op de vacatures.

Reageren op deze vacature