About us Working at the University of Groningen Job opportunities

Junior Beleidsmedewerker Internationalisering/Engelstalig onderwijs 0,8-1,0 fte (T090221)

Functieomschrijving

Als junior beleidsmedewerker onderwijs levert u in samenwerking met de coördinator van het International Office, de andere beleidsmedewerkers, de directeur Onderwijs en het hoofd DOS een bijdrage aan het facultaire onderwijsbeleid. U bent hierbij (mede)verantwoordelijk voor het implementeren van beleid op het gebied van het Engelstalige onderwijs en internationalisering. U bent verantwoordelijk voor het beleid omtrent integratie tussen de Nederlandse en internationale studenten van de faculteit, ondersteuning van de centraal georganiseerde projecten zoals international classroom/EQUiiP en Language and Culture Policy, de voorbereiding, planning en begeleiding van heraccreditaties van de Engelstalige programma’s van de faculteit en ondersteunt in de uitvoering van de strategische partnerships van de faculteit. Tevens levert u een bijdrage aan de vakevaluaties door bijeenkomsten voor te zitten.

• relevante opleiding op wo-niveau
• minimaal 2 jaar relevante werkervaring in het beschrijven, coördineren en implementeren van administratieve processen
• kennis van en ervaring met internationalisering bij een (hoger) onderwijsinstelling
• kennis en ervaring met projectmatig werken
• een ondernemende, flexibele en collegiale houding
• ervaring in procescoördinatie en uitstekende planningsvaardigheden
• uitstekende – en aantoonbare – communicatieve eigenschappen in de Nederlandse en Engelse taal, in zowel woord als geschrift
• vermogen om zelfstandig, resultaatgericht en nauwkeurig te werken
• goed analytisch vermogen.

Faculteit Rechtsgeleerdheid
De Groningse juridische faculteit is een moderne, (inter)nationaal georiënteerde faculteit die een breed en klassiek profiel heeft. Hoewel zij al een vier eeuwen lange traditie heeft, blijft zij haar onderwijs continu vernieuwen om breed georiënteerde en vakkundige juristen op te leiden. Haar onderzoek is voor een groot deel rechtsgebied-overstijgend en multidisciplinair van aard. Met 5.000 studenten en 400 medewerkers is het een middelgrote faculteit van de RUG.

In verband met de uitbreiding van het team stelt de Faculteit Rechtsgeleerdheid deze functie vacant. De functionaris zal in formele zin deel uitmaken van het International office van de Dienst Onderwijs en Studiebegeleiding (DOS) van de Faculteit Rechtsgeleerdheid. DOS is verantwoordelijk voor de organisatie van het onderwijs, beleidsvoorbereiding op het gebied van het onderwijs ten behoeve van het Faculteitsbestuur en de begeleiding van studenten.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden in overeenstemming met de cao Nederlandse Universiteiten:

• afhankelijk van opleiding en ervaring, een salaris van minimaal € 2.968,- tot maximaal € 4.078,- (schaal 9) bruto per maand bij een volledige (1,0 fte) aanstelling. De functie is gekoppeld aan het UFO profiel van beleidsmedewerker niveau 5
  • 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering over het jaarlijks bruto inkomen
  • een tijdelijke aanstelling van één jaar.

Datum van indiensttreding is zo spoedig mogelijk

Sollicitatie

U kunt solliciteren door middel van uw sollicitatiebrief voorzien van een curriculum vitae te sturen voor 31 januari 2022 uitsluitend aan de hand van het sollicitatieformulier.

De RUG is een inclusieve organisatie: een veelzijdige werkgever voor alle groepen in de samenleving. We verwelkomen daarom een diversiteit aan perspectieven, achtergronden en kennis. Onze selectieprocedure volgt de richtlijnen van de sollicitatiecode NVP, https://www.nvp-hrnetwerk.nl/sollicitatiecode/

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Voor informatie kunt u contact opnemen met:

• Kirsten Wolkotte, Coördinator International Office, 050-3635243, k.c.wolkotte rug.nl
  • Margaret Donga, hoofd DOS, 050-3635703, m.e.donga rug.nl

Bovenstaand(e) e-mail adres(sen) gelieve niet te gebruiken voor het reageren op de vacatures.

Reageren op deze vacature