About us Working at the University of Groningen Job opportunities

Opleidingsondersteuner KP/PT (0,9 fte) (T075221)

Functieomschrijving

Binnen het Opleidingsinstituut PPO zoeken wij een enthousiaste collega die ons ondersteuningsteam komt versterken. U werkt onder leiding van de opleidingsmanager en in directe afstemming met de onderwijscoördinatoren. U heeft administratieve en secretariële verantwoordelijkheden voor eigen vaste opleidingsgroepen en de taken die hiermee samenhangen, zoals:

• onderhouden van contacten met o.a. (hoofd)docenten, “opleidelingen” en praktijkopleidingsinstellingen
• eerste aanspreekpunt voor “opleidelingen” en docenten
• verrichten van administratieve en logistieke werkzaamheden
• zelfstandig voeren van correspondentie
• aanleggen en bijhouden van digitale opleidingsdossiers
• bewaken van afspraken en deadlines met een proactieve houding.

Daarnaast behoren ook tot uw werkzaamheden:

• verrichten van voorbereidende werkzaamheden t.b.v. onderwijsdagen
• receptiewerkzaamheden
• ondersteunen van overige opleidingsactiviteiten en organisatie-brede activiteiten
• organiseren en notuleren van vergaderingen
• vervangen van collega's bij afwezigheid.

Functie-eisen

• een afgeronde opleiding op mbo+ niveau, richting administratief en/of secretarieel
• ruime werkervaring in soortgelijke functie, ervaring met gangbare automatiseringspakketten, bij voorkeur ervaring met een elektronische leeromgeving (Nestor, Blackboard, Progress)
• goede mondelinge en schriftelijke beheersing van het Nederlands
• een enthousiaste en representatieve collega die klantgericht is, een flexibele en proactieve werkhouding heeft, goed kan samenwerken, kan plannen en organiseren en accuraat is.

Organisatie

De Faculteit Gedrags- en Maatschappijwetenschappen is een kenniscentrum dat de mens centraal stelt. De faculteit houdt zich bezig met vraagstukken rond de mens als individu, de onderlinge relaties van mensen en de samenleving als geheel. Hierbij is zowel aandacht voor het normale functioneren van mensen als voor problemen van mensen of groepen en de wijze waarop deze opgelost of voorkomen kunnen worden. Bij de Faculteit Gedrags- en Maatschappijwetenschappen werken ca. 550 medewerkers.

Opleidingsinstituut PPO is hét instituut in Noordoost-Nederland voor Postmasteropleidingen Psychologie & Orthopedagogiek. PPO leidt op tot een van de vier wettelijk geregistreerde Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg (BIG): gezondheidszorgpsycholoog, orthopedagoog-generalist, psychotherapeut en klinisch psycholoog. PPO is een van de zeven opleidingsinstituten in Nederland die door de minister erkend zijn om deze BIG-opleidingen te verzorgen. PPO verzorgt ook een toenemend aantal bij- en nascholingsactiviteiten (B&N) voor psychologen en orthopedagogen. Het opleidingsinstituut PPO valt onder de Faculteit Gedrags- en Maatschappijwetenschappen en werkt nauw samen met diverse praktijkopleidingsinstellingen.

PPO is in de afgelopen jaren fors gegroeid. Dit maakt dat we een dynamisch team vormen, waarin medewerkers alle ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden in overeenstemming met de cao Nederlandse Universiteiten:

• een salaris afhankelijk van opleiding en ervaring van minimaal € 2.310,- tot maximaal € 2.900,- (schaal 6) bruto per maand bij volledige werktijd
  • 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering over het jaarlijks bruto inkomen
  • een aanstelling voor een periode van een jaar.

Datum van indiensttreden: zo spoedig mogelijk

Sollicitatie

U kunt solliciteren door middel van uw sollicitatiebrief voorzien van curriculum vitae te sturen vóór 30 november 2021 uitsluitend aan de hand van het sollicitatieformulier.

De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op vrijdagmiddag 3 december 2021.

De RUG is een inclusieve organisatie: een veelzijdige werkgever voor alle groepen in de samenleving. We verwelkomen daarom een diversiteit aan perspectieven, achtergronden en kennis. Onze selectieprocedure volgt de richtlijnen van de sollicitatiecode NVP, https://www.nvp-hrnetwerk.nl/sollicitatiecode/

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Voor informatie kunt u contact opnemen met:

• Susanne van Aalderen, manager Opleidingen, 050-3633000, s.van.aalderen rug.nl

Bovenstaand(e) e-mail adres(sen) gelieve niet te gebruiken voor het reageren op de vacatures.

Reageren op deze vacature