About us Working at the University of Groningen Job opportunities

Medewerker Front office (0,6 fte) (221636)

Functieomschrijving

Als medewerker front office ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van alle front office gerelateerde taken zoals het ontvangen van gasten, studenten en medewerkers, het verstrekken van informatie binnen zijn of haar gebouw en het registreren van meldingen in het FMIS. De front office is het eerste aanspreekpunt in het gebouw. In je rol als gastheer of gastvrouw ben je vriendelijk en empathisch, sta je open voor verbeteringen en ben je laagdrempelig en altijd bereid om de klant of bezoeker op een plezierige manier te helpen.

Je wordt hiërarchisch aangestuurd door de gebiedsmanager front office en je werkt nauw samen met de front office, backoffice en gebouwbeheer medewerkers binnen het cluster.

Wij zoeken iemand voor 24 uur per week. Je wordt wekelijks op wisselende dagen gemiddeld vier tot zes uur ingeroosterd, vaak tussen 10:00 uur – 16:00 uur. Ook kun je ingezet worden in de avonddienst tussen 14:00 – 22:30 uur.
Je werkt bij de receptie van de faculteit Gedrags- en Maatschappijwetenschappen. Daarnaast doen we een beroep op jou, wanneer één van onze medewerkers ziek is of verlof heeft.

Taken & verantwoordelijkheden:

• het ontvangen en doorverwijzen van gasten, leveranciers, medewerkers en studenten
• het verstrekken van algemene informatie
• een centraal meldpunt in het gebouw voor vragen en meldingen
• het registreren van meldingen in FMIS
• het registreren en uitgeven van allerhande middelen
• het signaleren van onveilige situaties
• het sorteren van post (-pakketten)
• een coördinerende rol vervullen bij calamiteiten en bediening brandmeldcentrale
• werkzaamheden ten behoeve van toegangscontrole
• het uitvoeren van lichte administratieve werkzaamheden
• het representatief houden van het gebouw.

• minimaal mbo 4-niveau of minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie
• gastheerschap, hospitality
• administratieve kennis (zoals FMIS)
• beheersing van de Nederlandse en Engelse taal op minimaal B2 niveau
• uitstekende mondelinge communicatie
• goede schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid
• accuratesse
• BHV Certificaat of bereid deze te halen
• klantgerichtheid.

Organisatie

Het Facilitair Bedrijf van de Rijkuniversiteit Groningen is een klantgerichte organisatie waar een kleine 200 medewerkers zich inzetten voor het leveren van een breed palet aan producten en diensten.

Door samenwerking met andere ondersteunende afdelingen op het gebied van facilitymanagement, vastgoed en investeringen, arbo & milieu en informatietechnologie streven we naar een optimale ondersteuning van medewerkers en studenten.

Enkele van onze kernwaarden zijn klantfocus, eigenaarschap, humor, openheid van zaken, vakmanschap, transparantie en voor elkaar staan.

Vanaf 1 september 2021 zijn alle decentrale facilitaire functies van de Rijksuniversiteit Groningen ondergebracht bij het Facilitair Bedrijf. Voor deze nieuwe facilitaire organisatie zoeken wij nog een medewerker front office voor het cluster Binnenstad Oost en Campus Fryslân.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden in overeenstemming met de cao Nederlandse Universiteiten:

• een salaris afhankelijk van opleiding en ervaring van minimaal € 2.310,- en maximaal € 2.768,- (schaal 5) bruto per maand bij volledige werktijd
  • 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering over het jaarlijks bruto inkomen
  • een toelage voor arbeid op ongebruikelijke werktijden.
  • in eerste instantie een contract voor een periode van één jaar om te beoordelen of je aan de functie-eisen voldoet. Bij goed functioneren volgt een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.

Sollicitatie

U kunt solliciteren door middel van uw sollicitatiebrief voorzien van curriculum vitae te sturen vóór 7 december 2021 uitsluitend aan de hand van het sollicitatieformulier.

De RUG is een inclusieve organisatie: een veelzijdige werkgever voor alle groepen in de samenleving. We verwelkomen daarom een diversiteit aan perspectieven, achtergronden en kennis. Onze selectieprocedure volgt de richtlijnen van de sollicitatiecode NVP, https://www.nvp-hrnetwerk.nl/sollicitatiecode/

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Voor informatie kunt u contact opnemen met:

• Mevrouw G. van der Meulen-Brouwer, 06-38243476, githe.van.der.meulen rug.nl

Bovenstaand(e) e-mail adres(sen) gelieve niet te gebruiken voor het reageren op de vacatures.

Reageren op deze vacature