About us Working at the University of Groningen Job opportunities

Management assistent School of Science and Engineering (0,8 fte) (221580)

Functieomschrijving

De management assistent wordt aangesteld bij de School of Science and Engineering (SSE). De hoofdverantwoordelijkheid van de management assistent is de ondersteuning van het onderwijzend personeel van de SSE verbonden aan de bachelor en master opleidingen Farmacie en Medical Pharmaceutical Sciences.

Taken:

• de organisatie van de cursussen ondersteunen in samenwerking met verantwoordelijke docenten
• onderwijs ondersteunen door beheer van de elektronische leeromgeving
• ondersteuning bieden bij de organisatie van stages in openbare- en ziekenhuisapotheken
• beheer van afspraken en agenda's van SSE-docenten
• organiseren en ondersteunen van vergaderingen voor docenten, inclusief het op aanwijzing notuleren van vergaderingen, zowel in het Engels als in het Nederlands
• corresponderen met gastdocenten voor mastervakken
• redigeren, verwerken, opstellen van zakelijke correspondentie en rapportages en verstrekken van informatie aan externen, gastdocenten, medewerkers en studenten.

Functie-eisen

• mbo 4 werk- en denkniveau. Je hebt bij voorkeur een secretariële/managementassistent opleiding (of vergelijkbaar) afgerond
• ervaring met de hierboven beschreven taken
• vaardig met digitale systemen
• uitstekende communicatieve vaardigheden
• uitstekend Nederlands en Engels in woord en geschrift
• jouw competenties: accuraat, proactief, flexibel en stressbestendig.

Organisatie

De Rijksuniversiteit Groningen is een universiteit met een mondiale blik, diep geworteld in Groningen, City of Talent. Kwaliteit staat al meer dan vierhonderd jaar hoog in het vaandel, en met succes: de universiteit staat momenteel in de top 100 van enkele invloedrijke ranglijsten.

De Faculty of Science and Engineering (FSE) biedt onderwijs en onderzoek in een breed scala van wetenschapsdisciplines, van traditionele disciplines zoals Natuurkunde, Farmacie en Biologie tot interdisciplinaire disciplines zoals Kunstmatige Intelligentie en Industriële Engineering en Management.

Onderdeel van FSE is de School of Science and Engineering (SSE), die 14 bacheloropleidingen en 26 masteropleidingen aanbiedt aan ongeveer 7.000 studenten.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden in overeenstemming met de cao Nederlandse Universiteiten:

• afhankelijk van jouw niveau en ervaring een salaris van minimaal € 2.310,- en maximaal € 2.900,- (schaal 6) bruto per maand bij een fulltime dienstverband
  • 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering over het jaarlijks bruto-inkomen
  • een aanstelling voor de periode van 11 maanden. Er is uitzicht op een verlenging/vast contract bij goed functioneren. Een verlenging of vast contract is tevens afhankelijk van de behoefte van de organisatie. Deze functie op deze plek in de organisatie is nog in ontwikkeling.

Sollicitatie

Je kunt solliciteren door middel van je sollicitatiebrief voorzien van curriculum vitae te sturen vóór 29 oktober 2021 uitsluitend aan de hand van het sollicitatieformulier.

De RUG is een inclusieve organisatie: een veelzijdige werkgever voor alle groepen in de samenleving. We verwelkomen daarom een diversiteit aan perspectieven, achtergronden en kennis. Onze selectieprocedure volgt de richtlijnen van de sollicitatiecode NVP, https://www.nvp-hrnetwerk.nl/sollicitatiecode/

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Voor informatie kunt u contact opnemen met:

• Loes Schaafsma, directeur School of Science and Engineering, loes.schaafsma rug.nl

Bovenstaand(e) e-mail adres(sen) gelieve niet te gebruiken voor het reageren op de vacatures.

Reageren op deze vacature