About us Working at the University of Groningen Job opportunities

Medewerker Dierverzorging (0,8 fte) (221558)

• zorgt voor adequate huisvesting, verzorging en verricht waarnemingen
• beheert en onderhoudt toegewezen faciliteiten (zoals apparatuur, voorraad, ruimtes)
• voert eenvoudige biotechnische handelingen volgens wettelijke voorschriften uit
• is bereid weekenddienst volgens rooster te verrichten.

Functie-eisen

Voor deze uitdagende functie zoeken we een ambitieuze, zelfstandig werkende dierverzorger met:

• mbo-opleidingsniveau op het terrein van dierverzorging en biotechnisch handelen
• het is een harde eis dat u in het bezit bent van een afgeronde opleiding proefdierverzorging (bevoegdheid art. 13F Wet op de Dierproeven), of bereid bent deze te halen
• bij voorkeur bekendheid met de wereld van wetenschappelijk onderzoek en onderwijs en hieraan plezier beleeft en uitgedaagd wordt daaraan een belangrijke bijdrage te leveren.

Organisatie

De Facultaire Dienst Dierverzorging (FDD) is verantwoordelijk voor de proefdierfaciliteit van de Faculty of Science and Engineering van de Rijksuniversiteit Groningen. De afdeling is erop gericht de onderzoekers optimaal te faciliteren bij het uitvoeren van hoogwaardig dierexperimenteel onderzoek. Het dierbestand, voor een deel ook bestaande uit kweekbestanden, omvat zoogdieren, vogels en vissen. Huisvesting en uitvoering van onderzoek vinden plaats volgens de regels zoals gesteld in de Wet op de dierproeven. De dienst bestaat uit een afdelingshoofd en 10 medewerkers. De Instantie voor Dierenwelzijn van de RUG ziet toe op de uitvoering van de dagelijkse werkzaamheden.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden in overeenstemming met de cao Nederlandse Universiteiten:

• een salaris van minimaal € 2.310,- (schaal 4) tot maximaal € 2.768,- (schaal 5) bruto per maand bij volledige werktijd
  • 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering over het jaarlijks bruto inkomen
  • een 0,8 fte aanstelling, In eerste instantie een contract voor een periode van één jaar om te beoordelen of u aan de functie-eisen voldoet. Bij goed functioneren én succesvol afronden van de opleiding proefdierverzorging volgt een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.

Sollicitatie

U kunt solliciteren door middel van uw sollicitatiebrief voorzien van curriculum vitae te sturen vóór 1 november 2021 uitsluitend aan de hand van het sollicitatieformulier.

De RUG is een inclusieve organisatie: een veelzijdige werkgever voor alle groepen in de samenleving. We verwelkomen daarom een diversiteit aan perspectieven, achtergronden en kennis. Onze selectieprocedure volgt de richtlijnen van de sollicitatiecode NVP, https://www.nvp-hrnetwerk.nl/sollicitatiecode/

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Voor informatie kunt u contact opnemen met:

• Dr. H.M.Salomons, 050-3634249, dierverzorging rug.nl

Bovenstaand(e) e-mail adres(sen) gelieve niet te gebruiken voor het reageren op de vacatures.

Reageren op deze vacature