About us Working at the University of Groningen Job opportunities

Opleidingssecretaresses FSE (0,6 - 1,0 fte) (221492)

Functieomschrijving

U biedt secretariële ondersteuning aan de opleidingen op de locatie Zernike waarbij de taken o.a. bestaan uit:

● organiseren, notuleren en uitwerken van vergaderingen van de opleidings-, examen- en toelatingscommissie, zowel in het Nederlands als in het Engels
● algemene taken zoals het verzorgen van de correspondentie, archivering, agendabeheer, verwerken diploma-aanvragen, beheer mailbox, telefoon- en postafhandeling et cetera
● afhandelen en behandelen van studentenverzoeken
● ondersteunen van de opleidingscoördinator(en), opleidingsdirecteur(en), studieadviseur(s), en ambtelijk secretaris(sen) van de examencommissie
● bijhouden van informatie voor studenten op de Student Portal
● organiseren van diverse bijeenkomsten van bijvoorbeeld de Raad van Advies of diploma uitreiking.

U beschikt over:
● een opleiding op mbo-niveau
● een secretariële opleiding
● minimaal drie jaar relevante secretariële werkervaring
● kennis van en ruime ervaring met MS-Office (Word, Google Docs en Excel)
● bij voorkeur kennis van en ervaring met ProgRESS, Ocasys, Corsa en Nestor
● uitstekende organisatorische en communicatieve vaardigheden
● in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken
● accuraat, dienstverlenend, pro-actief, flexibel en stressbestendig
● uitstekende beheersing van het Nederlands
● een goede beheersing van het Engels (taalniveau minimaal B2) en minimaal drie jaar ervaring met notuleren in het Nederlands en het Engels.

Organisatie

De Faculty of Science and Engineering (FSE) biedt onderdak aan een breed scala aan disciplines en onderzoeksvelden. Onderzoeks- en onderwijsprogramma’s variëren van nanomaterialen en biomachines tot astronomie, van wiskunde tot farmacie, van neurowetenschappen tot informatica en van moleculaire en evolutionaire biologie tot mariene biologie. FSE is een zeer internationale faculteit, met een groot aandeel internationale staf en studenten. Praktisch al het onderwijs wordt in het Engels aangeboden.

Binnen FSE wordt de onderwijsondersteuning aan studenten en docenten georganiseerd vanuit de zes opleidingsclusters van de School of Science and Engineering (SSE), waarbinnen WP en OBP vanuit hun verschillende rollen samenwerken om opleidingsprogramma’s te ontwikkelen, aan te bieden en te ondersteunen. Deze onderwijsondersteuning omvat o.a. studieadvies, opleidingscoördinatie, roostering, cijferregistratie, bulverwerking en secretariële ondersteuning. Het SSE is deels gehuisvest in de Bernoulliborg (Zernikecomplex) en voor een ander deel aan de Antonius Deusinglaan (ADL) op het UMCG-complex.

Bij diverse clusters (o.a. Biology, Mathematics en Engineering) van de SSE komen secretaresse posities beschikbaar voor de ondersteuning van de verschillende bachelor- en masteropleidingen. De secretaresse werkt nauw samen met de andere medewerkers van het cluster en de SSE.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden in overeenstemming met de cao Nederlandse Universiteiten:

• een salaris afhankelijk van opleiding en ervaring van minimaal € 2.052,- tot maximaal € 2.853,- (schaal 6) bruto per maand bij volledige werktijd
• 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering over het jaarlijks bruto inkomen
• de mogelijkheid om te kiezen voor een 36-, 38- of 40-urige werkweek (uitgaande van een fulltime dienstverband). Minimaal 29 vakantiedagen met in het geval van een fulltime dienstverband 12 vakantiedagen extra
• goede scholingsactiviteiten
• een aanstelling tot 1 september 2022. Afhankelijk van ontwikkelingen binnen de organisatie behoort een verlenging en op termijn eventueel omzetting naar een vast dienstverband tot de mogelijkheden. De functie is ingedeeld in UFO-profiel secretaresse 3.

Datum van indiensttreding: Zo spoedig mogelijk.

Sollicitatie

U kunt solliciteren door middel van uw sollicitatiebrief voorzien van curriculum vitae te sturen vóór 18 augustus 2021 uitsluitend aan de hand van het sollicitatieformulier.

Wij verzoeken u, in uw motivatiebrief aan te geven voor hoeveel uren u beschikbaar bent. Sollicitatiegesprekken vinden plaats op 26 en 31 augustus 2021.

De RUG is een inclusieve organisatie: een veelzijdige werkgever voor alle groepen in de samenleving. We verwelkomen daarom een diversiteit aan perspectieven, achtergronden en kennis. Onze selectieprocedure volgt de richtlijnen van de sollicitatiecode NVP, https://www.nvp-hrnetwerk.nl/sollicitatiecode/

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Voor informatie kunt u contact opnemen met:

• Ammerens Kohl-Menage, Teamhoofd Cluster Biology, a.kohl-menage rug.nl
  • Nienke Meulman, Teamhoofd Cluster Mathematics, n.meulman rug.nl
  • Tanja Jaklofsky, Cluster Engineering, t.k.jaklofsky rug.nl

Bovenstaand(e) e-mail adres(sen) gelieve niet te gebruiken voor het reageren op de vacatures.

Reageren op deze vacature